Moj filmski dan u bioskopu Cine Grand: Ulaznice za sve filmove po povoljnijim cenama (FOTO)

Capitol park Rakovica polako postaje filmski centar Beograda

  • 1

Bioskop Cine Grand Capitol Park Rakovica teži da bude mesto za kvalitetnu filmsku zabavu pristupačnu svima.

Pored popusta, koje posetioci mogu ostvariti ako postanu deo Cine Grand loyalty kluba, svaki utorak u ovom bioskopu je takozvani "Moj filmski dan". "Moj filmski dan" je namenjen svim posetiocima bioskopa Cine Grand, a cene ulaznica za sve projekcije, tokom celog dana, su snižene, pa karta za 2D film iznosi 300, a za 3D film 420 dinara.

Pored trenutnog repertoara, na kome se nalaze popularni svetski hitovi kao što su "Ubistvo u Orijent Ekspresu", "Liga pravde", "Zaleđeno kraljevstvo: Praznik sa Olafom", "Ubistvo Svetog jelena" i mnogi drugi, bioskop Cine Grand sprema nove poslastice za sve ljubitelje filmske umetnosti u decembru.

Foto: Promo

Najmlađa publika će biti u prilici da pogleda šta je najhrabriji bik najviše voleo da radi u animiranom filmu "Ferdinand". Bik velikog srca dolazi ranije nego što je planirano, pa ćemo moći da uzivamo u ovom vanvremenskom crtanom filmu već od 14. decembra.

Ljubitelji filma Star Wars će pretpremijerno, 13. decembra, moći da pogledaju novu epizodu ove franšize pod nazivom "Star Wars – Poslednji džedaji", dok ćemo Hjua Džekmena gledati kao čoveka koji je izmislio Show Business u filmu "Veličanstveni Šoumen".

Foto: Promo

Karte za film "Star Wars – Poslednji džedaji" i animirani film "Ferdinand" su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa ili rezervisati putem sajta cinegrand.rs.

Da podsetimo, posebnu pažnju Cine Grand je posvetio loyalty programima, te su kreirana četiri loyalty kluba za sve generacije: Porodični klub, Teen klub, Film klub, kao i Senior klub. Svi članovi ovih klubova imaju brojne pogodnosti u Cine Grand bioskopu, kao što je znatno jeftinija cena ulaznice, skupljanje bodova, mogućnost proslave rođendana u bioskopu, besplatne kokice, kafu ili čaj, ali i rođendanske poklone, sve u zavisnosti od toga koji klub su odabrali.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    4. decembar 2017 | 23:24

    Ferdinand je mirisao cveće i kada sam ja bio dete , samo on je ostao isti , a ja omotoreo . Sofronije i Mika mačor iz Top ket su moji ljubimci iz te karegorije filma .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA