• 19

Da li će prevoz za penzionere i starije od 65 godina i dalje biti besplatan?

Ova pogodnost prvi put je uvedena 2010. godine

  • 19

Beogradski odbor Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i odbornička grupa ove stranke u Skupštini grada Bograda zatražili su od Gradskog veća i gradonačelnika prestonice da hitno donesu odluku kojom će besplatan prevoz za penzionere i sve sugrađane starije od 65 godina biti produžen i u sledećoj, 2018. godini - saopštio je Gradski odbor PUPS-a za Beograd.

Produžena još jedna gradska autobuska linija u Beogradu

Pogodnost potpuno besplatnog prevoza u tarifni sistem gradskog prevoza Beograda prvi put je uvedena 2010. godine, upravo na inicijativu PUPS-a.

PUPS ističe i da je, baš upozorenje iz ove stanke, uz nesumnjivo lično angažovanje i autoritet tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića, u januaru 2015, presudilo da gradska vlast ne primeni predlog odluke Radne grupe pri Direkciji za javni prevoz Sekretarijata za saobraćaj grada Beograda koja je predložila da se u novom tarifnom sistemu uvede mesečno plaćanje prevoza sa građane starije do 65 godina.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    Za sve penzionere isto kao u Bg tako i u Boru Negotinu Srbija je to

  • Dragana

    Ja mislim da bi svi penzioneri trebali da imaju to pravo a ne samo penzioneri sa 65 godina.A sta cemo sa penzionerima koji imaju 20 000 a nemaju 65 godina,a imaju puni radni staz?To nije u redu,ti penzioneri sigurno imaju vece penzije.I sto ponizavate penzionere sa manjim penzijama,a ove nazvala bi ih gospodom,njih uzdizete.To nije u redu.

  • Dag

    Star,nemocan ,bolestan i kljakav, dragi deko,a zasto si takav? Cedo moje ,najdraze unuce, bese bolje,ranije i juce, Nece niko, da napravi propust, za sahranu, deka ima - popust...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima