Opet napadnut kontrolor BusPlusa: Putnici bez karte ga izvukli iz autobusa, šamarali, šutirali, pa pobegli

Napad se dogodio na liniji 27

  • 20

Kontrolor BusPlusa S. J. napadnut je u ponedeljak oko 19 sati u Beogradu.

Ispovest pretučenog kontrolora posle izlaska iz bolnice: Nisam ni slutio šta će se desiti, udario me pesnicom jer sam mu tražio kartu (VIDEO)

Kako je Tanjugu rečeno u Bus plusu, napad se dogodio na liniji 27 kada je kontrolor zatekao dva putnika bez karte u vozilu koji su mu rekli da su srednjoškolci.

Kontolor im je rekao da moraju i oni da imaju kartu, nakon čega su počeli da ga vređaju na nacionalnoj osnovi i psuju, a po ulasku vozila u stajajalište Novo groblje izvukli su ga fizički iz vozila gde ga je jedan od njih uhvatio sa leđa, a drugi šamarao, zatim su ga oborili na zemlju, išutirali nogama i pobegli.

Pozvana je policija i Hitna pomoć koja je, koja je, kako navode u BusPlusu kontrolora odvezla u Urgentni centar radi daljeg pregleda, gde se i sada nalazi.

Kako je rečeno, ovo je drugi napad na kontrolore u poslednja četiri dana, a 12. od početka godine.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kultura

    20. mart 2018 | 00:34

    Jel mozete upaliti sopstven auto ako nemate goriva, mozete li kupiti hleb bez para, mozete li popiti kafu kupiti cigarete, mleko, bilo sta bez para??? Ne mozete pa ne mozete se ni ceo zivot voziti besplatno platite kartu i vozite se, kukakate na stare autobuse na guzve a kartu niste platili 2 puta u godinu dana pa sta ocekujete?? Kako placate tako ce vam i biti

  • Zoran

    20. mart 2018 | 00:03

    Policajac sa pistoljem nek aide sa kontrolorom.

  • Fil

    20. mart 2018 | 00:51

    Sd' su skupe pare.. Sd' je oskudacija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA