Renovirane fiskulturne sale u Osnovnim školama "Isidora Sekulić" i "Stefan Nemanja" (FOTO)

U okviru izvedenih radova izvršena je demontaža starog parketa i postavljanje novog hrastovog parketa u OŠ "Isidora Sekulić", dok je u OŠ "Stefan Nemanja" renoviran postojeći parket

  • 1

Nastava fizičkog vaspitanja u Osnovnim školama "Isidora Sekulić" i "Stefan Nemanja" biće znatno poboljšana, jer su te škole dobile kompletno renovirane fiskulturne sale, poručila je danas predsednica Opštine Savski venac Irena Vujović prilikom posete OŠ "Isidora Sekulić".

U okviru izvedenih radova izvršena je demontaža starog parketa i postavljanje novog hrastovog parketa u OŠ "Isidora Sekulić", dok je u OŠ "Stefan Nemanja" renoviran postojeći parket. U obe škole obeležen je teren za košarku i odbojku, zamenjen ripstol, okrečeni su i ofarbani zidovi i plafon.

Tom prilikom Irena Vujović je rekla da je stanje u osnovnim školama na Savskom vencu danas znatno bolje nego pre dve godine.

Foto: Promo

- Prioritet nam je da deci obezbedimo što bolje i kvalitetnije uslove za rad i boravak u obrazovnim ustanovama. Tokom prošle godine potpuno su renovirani toaleti u svih šest osnovnih škola, a trenutno se izvode radovi na rekonstrukciji toaleta u dva vrtića "Duga" i "Grofica Olga", koji će biti završeni početkom aprila. Takođe, obnovili smo salu u OŠ "Vojvoda Radomir Putnik", a od danas potpuno obnovljene fiskulturne sale imaju još dve osnovne škole - istakla je predsednica Opštine Savski venac i podsetila da deca sa Savskog venca imaju na raspolaganju veliki broj besplatnih programa u organizaciji Opštine, kao i da je u toku besplatna pripremna nastava za polaganje male mature koju pohađa preko 200 osmaka.

Foto: Promo

Direktorka OŠ "Isidora Sekulić" Violeta Vukićević zahvalila se predsednici Opštine ističući da je sala bila u lošem stanju i da su đaci veoma srećni što su dobili pravu "sportsku lepoticu".

Događaju je prisustvovao i član Opštinskog veća Vladimir Novaković.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladica

    20. mart 2018 | 19:16

    sa cijim parama zavrsio srednju nikad salu nisam vidio a sad ste mi nakalemili porez na klozet od dasaka i stracaru koja malter na zidovima nema da placam porez saljete plave koverte svaki mesec a sad mi se falite sa renoviranom salom nek vam daju ti trojica cije ime nosi orevuare tcao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA