Ne propustite 12. Beogradski noćni market

"Studio 44" disko atmosfera na pijaci Blok 44

  • 0

Dvanaesti Beogradski noćni market, kojim otvaramo ovogodišnju sezonu manifestacija na pijacama, održaće se u petak, 30. marta, na Novom Beogradu, pod sloganom "STUDIO 44".

Pijaca Blok 44 biće najveći sajam dizajna, zanatstva, hrane i pića pod otvorenim nebom gde će se predtaviti 190 izlagača među kojima su šampioni pijaca, dizajneri i umetnici. Posetioce će zabavljati DJ Brkati uz pratnju plesnog kluba "Dare to dance", u disko atmosferi, što obećava odličan provod i razlog da ne propustite ovu manifestaciju.

Beogradski noćni market postao je brend Beograda, tradicionalno mesto okupljanja ljubitelja dobre kupovine i domaće proizvodnje, ali i dobre zabave i velike gužve petkom uveče koja se očekuje i 30. marta sa početkom od 18 do 24 sata. U 2018. godini ljubitelje Beogradskog Noćnog Marketa očekuju nove lokacije, zanimljive teme i naravno jedinstvena ponuda. Za naredni period, JKP "Gradske pijace" i Redesign d.o.o. obećavaju nezaboravan provod!

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA