Savić sa Šoštarom: Vaterpolisti Partizana će nesmetano trenirati na Banjici

Na sastanku sa pravobraniocem opštine Voždovac bio je i pravni predstavnik VK "Partizan"

  • 2

Opština Voždovac će podržati i obezbediti nesmetan rad Vaterpolo kluba "Partizan", ponovio je predsednik opštine Aleksandar Savić u razgovoru sa predsednikom Upravnog odbora Vaterpolo kluba "Partizan" Aleksandrom Šoštarom.

Na sastanku Savića i Šoštara, koji je održan na predlog predsednika voždovačke opštine, dogovoreno je da rukovodstvo VK "Partizan" dostavi sve termine treninga, utakmica i vaterpolo škole sa ciljem da opština finansijski pomogne, plati sve navedene termine i spreči eventualno propadanje kluba.

Foto: Opština Voždovac

Na sastanku sa pravobraniocem opštine Voždovac bio je i pravni predstavnik VK "Partizan". Njemu je predočena pravosnažna odluka Apelacionog suda, kojom se potvrđuje pravo korišćenja opštine Voždovac nad sportskim centrom na Banjici.

- Opština sada čeka da rukovodstvo VK "Partizan" dostavi sve potrebne informacije radi konačnog dogovora i da omogući potpuno preuzimanje i upravljanje sportskim centrom na Banjici - rekao je predsednik opštine Savić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iz Rominga

    3. april 2018 | 15:00

    A, zar Savić, Životić i Bukva nisu već "spasili" SC Banjica, Voždovac ili kako ga već ovih dana zovu?!

  • Stevan

    4. april 2018 | 09:48

    A da li će i Zvezda da sve to dobije od neke opštine?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA