≫ 

Deca zemunskog vrtića nisu imala gde da se igraju, pa su roditelji odlučili to da promene i uradili predivnu stvar (FOTO)

 ≫ 

Umesto da kukaju i plaču, roditelji zemunskih mališana uzeli su u ruke lopatu i ašov

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Neko

    14. maj 2018 | 20:47

    Bravo, stvarno ste uradili veliku stvar! Najlakse je kukati kako je to sve drzava trebalo da uradi, sto i jeste, ali pokazali ste da vam ne treba niko. Malo angazovanja i dobre volje i veci ste od drzave koja se nije udostojila to da uradi 30 god. Svaka cast!!

  • Roditelj

    14. maj 2018 | 20:35

    Divna stvar koja se desava i po drugim opstinama kada su drzavni vrtici u pitanju. Roditelji dece koja idu u vrtic Pionirski grad su, pored toga sto su sredjivali dvoriste, sami napravili i ogradu vrtica koju po zakonu svaki vrtic mora da ima, a koju ovaj vrtic u sred sume nije imao dugi niz godina (pa se tu vikendom palio rostilj i radilo svasta nesto, tu gde se deca igraju...) Bravo za ovakve roditelje na svim opstinama ovog jadnog grada

  • JedanOdRoditelja

    14. maj 2018 | 18:58

    PU Sima Milosevic, ili danas poznatiji kao "Vrtic Carolija", je stara institucija koju sam i sam pohadjao pre nekih 30-ak godina. Danas istu pohadja moje dete i mogu Vam reci da se sadrzaji u dvoristu u tom periodu maltene nisu menjali. Upravo je ovo bio razlog da se prikljucim grupi od 30-ak roditelja, vaspitaca i komsija u nameri da nesto zajednicki promenimo. Tacno je, mogli smo da se zalimo, kukamo i pozivamo na odgovornost, ali smo ipak resili da uzmemo stvar u svoje ruke i uradimo nesto dobro za nasu decu. Razlog mog obracanja ovde je zelja da dopunim ovu pricu jednim detaljem. Naime, radnici sa obliznjeg gradilista, primetivsi grupu ljudi koji prolaze ulicom sa asovima i lopatama u rukama, poceli su da se raspituju gde idemo i sta cemo da radimo. Kada su culi kakve su nam namere, pozeleli su da nam pomognu te su nam ustupili dodatne alate, gradjevinski materijal, cak su nam dostavili i povecu kolicinu maltera kojim smo uspeli da uradimo i vise nego sto smo planirali. Pouka je jasna - mali gestovi dobre volje cesto izazivaju lancanu reakciju dobrih dela, a reziltat uvek nadmasi ulozeni trud.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA