≫ 

Živite na Vračaru, a dete vam mora na korektivne vežbe? Iz Doma zdravlja vam poručuju: "Dođite sredinom septembra, mi smo na godišnjem!"

Roditelje je odluka ovog Doma zdravlja ostavila zatečene

  • 2

Deca koja moraju na fizioterapeutske korektivne vežbe, a žive na Vračaru, u lokalnom Domu zdravlja neće moći da pohađaju te programe sve do sredine septembra, jer su zaposleni radnici - na godišnjem odmoru.

Vozač trole dobio kaznu zbog bahate vožnje: Mora da plati 10.000 dinara jer je ugrozio putnike (FOTO)

- Ne, ne radimo od 1. juna, pa tamo negde do sredine septembra. Tada se  sa odmora vraća kolega koji radi sa decom - rečeno nam je u Domu zdravlja Vračar, ali da li samo jedna osoba radi sa mališanima, nisu mogli da nam odgovore.

Jedno je sigurno - od 1. juna pa naredna tri meseca roditelji najmlađih Vračaraca koja pate od određenih deformiteta, moraće da potraže drugo mesto za vežbanje.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    31. maj 2018 | 01:07

    tamo je rasulo ..od zubara do fizijatra ...katastrofa ko da je seoska ambulanta ...arogantnost i nestrucnost na vrhu uz izvinjenje malobrojnim cestitim strucnjacima kojima je i muka od takvih kolega .....

  • Djura

    31. maj 2018 | 00:35

    I u ostalim nije bolja situacija,u fazonu su dodji jednom i zapamti pa vezbaj kuci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA