Moderni šarm starog dela grada: Cvetni trg od danas krasi nova umetnička minijatura

Dogovorena je i izrada murala koji će krasiti jedan od najprometnijih prolaza u centru grada

  • 3

Nova gradska umetnička minijatura postavljena je u okviru projekta "Square affair" na Cvetnom trgu, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić.

Kombinujući tradicionalni materijal sa modernim dizajnom i izrazom, "Square affair" je izradio pločice za renoviranje velikog zida na Cvetnom trgu, dajući tom mestu novu dozu modernog šarma.

Minijatura krasi Cvetni trg, Foto: Beoinfo

- Projektom "Cvetni trg" podržavamo umetnost novih generacija koje na ovaj način izražavaju svoju individualnost i karakter. "Cvetni trg" je samo jedan od projekata koje smo dogovorili u okviru "Square affair" i Beograda. Dogovorena je izrada murala koji će krasiti jedan od najprometnijih prolaza u centru grada - rekao je Vesić.

On je dodao da će Grad Beograd podržavati sve talentovane mlade ljude u iskazivanju ličnog stava kroz kreativne umetničke izraze.

Na ovaj način nastavljeno je renoviranje ovog dela grada, Foto: Beoinfo

- Nastavićemo sa ulepšavanjem Beograda izradom i dekoracijom stepeništa, klupa i fasada na značajnim i veoma posećenim mestima. Za to nam trebaju partneri, umetnici i kompanije koje žele da ulože u uređenje našeg grada - zaključio je gradski menadžer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    31. maj 2018 | 21:25

    Vesicu kad cete da sredjujete deo oko Pancevca,ili ne vidite to ruglo Vesicu

  • nn

    31. maj 2018 | 22:24

    jako je lepo ne dajte da predatori pokvare postaviti kameu i na njoj da dezura kom policajac . Zaradice platu za celu kom policiju .

  • Alt

    2. jun 2018 | 12:07

    Jel se samo meni čini da se vodi računa samo o strogom centru grada? Jel to služi da se turistima zamažu oči da je Beograd predivan grad? U Kaluđerici sam na 9,5km od Terazija i deca ovde nemaju normalan park. O drugim stvarima kao što su izbrisani pešački prelazi i nedostatak istih da ne govorim. Jedva može da se kaže da smo na periferiji a nema osnovnih stvari. Naselje jeste nelegalno ali i za ono za šta postoje mogućnosti svakoga briga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA