≫ 

Beograd smrdi zbog Ade Huje, tvrdi Vesić: Trećina prestonice nema kanalizaciju, a nemamo ni fabriku za preradu otpadnih voda (FOTO) (MAPA)

U nekoliko navrata nadležni iz Grada su tvrdili da smrad potiče sa njiva u predgrađu prestonice

  • 10

Smrad koji štipa za nos i oči, a na koji se poslednjih dana žale stanovnici Karaburme i Mirijeva potiču iz rukavca Ade Huje koji je fekalan, otkrio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić tokom svoje posete Centru za socijalni rad u Surčinu.

Mračna tajna života u Mirijevu: Stravični smrad se širi ovim naseljem, a ljudima najcrnje slutnje prolaze kroz glavu

- Smrad se oseća zbog otvorene fekalne kanalizacije, a problem je u tome što trećina Beograda nema nikakvu kanalizaciju, kao i u tome što naši kanali i reke kao Topčiderka služe kao otvorena fekalna kanalizacija - izjavio je Vesić.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

KANALIZACIJA I FABRIKA 

On je dodao da Grad Beograd radi na tome da ljudi dobiju kanalizaciju, ali je, kako je istakao, taj posao je skup i košta više od milijardu evra, piše Blic.

- Pored toga mora se uraditi i fabrika za preradu otpadnih voda - zaključio je Vesić.

Rukavac Ade Huje odakle dolazi smrad usled izliva fekalija Printskrin: Google Earth

Podsetimo, neprijatni mirisi se u vazduhu javljaju svake godine krajem juna i početkom jula meseca, a u nekoliko navrata nadležni iz Grada Beograda su tvrdili da smrad potiče sa njiva u predgrađu prestonice. Ni sam centar grada nije izuzet zbog ZOO vrta, a neki put se čini i da je Pančevo preblizu, pa i odatle stižu raznorazni "mirisi".

VIDEO/Vesić: Ova gradska vlast će ući u istoriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA