≫ 

Dok svi jure nekud, on je na stanici kod Vukovog spomenika - ali ne čeka prevoz! (FOTO)

Njegova fotografija se munjevitom brzinom širi društvenim mrežama

  • 0

Na stanici kod Vukovog spomenika, Beograđani često mogu da vide jednog beskućnika. Neki ga zovu Džipsi. Uvek okružen onim što je u njegovoj svojini, kažu, nije nasilan ni grub, ako ti treba pomoć, on će pomoći, a kako pojedini smatraju, on je pravi heroj Vukovog spomenika.

Preskačemo gomilu smeća kod "Vuka", a i ne znamo da je to dom beskućnika: On čisti ulicu, iako mu to nije posao, kradu mu i ono što nema (FOTO)

Radio je u "Gradskoj čistoći", a ponekad ulice čisti improvizovanom metlom. Ali, odnedavno je Džipsi ili Đipsi, kako ga neki zovu, i internet zvezda.

Uslikan je u "svom domu", okružen stvarima koje premešta sa mesta na mesto, kako zavaljen leži, iza leđa mu kofer i - čita knjigu.

Mnogobrojni korisnici su se dodatno oduševili ovim čovekom, pa se njegova fotografija munjevitom brzinom širi društvenim mrežama. Neke je podsetio na čoveka koga su viđali kod Železničke stanice na Novom Beogradu.

VIDEO: Proglašenje Zorana Radojičića za gradonačelnika Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA