≫ 

Beograđanin nasred auto-puta vozio rolere: Hvatao se za prikolice i retrovizore, svi ga prestravljeno gledali (VIDEO)

Roleraš se hvatao za vozila i puštao da ga vuku po auto-putu

  • 1

Točkovi su na auto-putu pre nekoliko dana dobili opasnu "konkurenciju" u vidu - točkića. Na beogradskom drumu jedan roleraš je napravio pravu pometnju, kada se "zakačio" za kombi i pustio da ga ovo vozilo vuče. Zbog toga je od pojedinih "kolega" sa asfalta dobio ovacije, a od drugih oštre kritike.

Nepoznati muškarac najpre se uhvatio za pak tregere jednog kombija i tako vozio u pravcu Dušanovca. Brzinom koja je mnogo veća od one kojom se kreću roleraši, muškarac se priljubio uz kombi, čiji šofer možda čak nije ni znao da pozadi ima slepog putnika.

Ovako je ispravljena sramota na Pančevcu: Sklonili ogradu za koncerte i popravili jedan deo na mostu nakon nesreće (FOTO SA LICA MESTA)

Drugi vozači na kolovozu nisu znali kako da reaguju. Dok su jedni nastojali da priđu što bliže i zabeleže ovu neobičnu pojavu, oni odgovorniji su se trudili da se udalje što više, kako ne bi bili učesnici u nesreći koju ovakvi postupci gotovo uvek izazovu.

Roleraš se u jednom trenu odgurnuo do kombija, prevezao se u susednu traku, tik ispred automobila, a onda se "prikačio" za njegov retrovizor.

Do tragedije, svom srećom, tog dana nije došlo. Ipak, nemojte ovo da radite, opasno je.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG 1

    15. oktobar 2018 | 18:25

    Za mene je samo budala koja nezna šta će sa životom,nekom vozilu može da isprlja gume i uplaši vozača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA