≫ 

Prva fotografija Marijane Mićić sa povređenim ocem: Porodica sumnja da je uzrok eksplozije bila rakija koja se nalazila u kolima

Njegov sin Milan Mićić ga je doveo u bolnicu sumnja da je greškom podmetnuta bomba ispod Nebojšinog automobila

  • 26

Automobil voditeljke Marijane Mićić eksplodirao je danas u Ulici vojvode Stepe, kod broja 414. U eksploziji je povređen voditeljkin otac.

Stravična eksplozija izbila je danas kada se nakon toga zapalio automobil poznate voditeljke Marijane Mićić. U automobilu je u trenutku eksplozije bio njen otac Nebojša, koji je zadobio lakše povrede i prevezen je u Urgentni centar.

Sekunde u kojima automobil gori do neprepoznavanja posle eksplozije u kojoj je povređen otac Marijane Mićić (VIDEO)

Nebojša Mićić je došao u Urgentni centar sa povredom bubne opne, ukazana mu je medicinska pomoć u vidu previjanja i primanja tetanusa. Voditeljkin otac hoda normalno i nema većih povreda, te će nakon još jednog pregleda verovatno otići kući na oporavak.

Eksplozija automobila, Foto: Telegraf

Njegov sin Milan Mićić ga je doveo u bolnicu sumnja da je greškom podmetnuta bomba ispod Nebojšinog automobila, a takođe Republika saznaje da je u kolima bila rakija koja kako on tvrdi bi takođe mogla biti uzrok eksplozije.

- Marijanin tata je samo malo istraumiran inače je dobro. Oštećena mu je bubna opna koju su mu lekari previli. Osim njega niko nije povređen - rekao je Milan koji je Nebojšu Mićića dovezao u bolnicu.

VIDEO: Vatra za nekoliko sekundi progutala voditeljkin auto

(Telegraf.rs/Republika.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA