≫ 

Vatreni smiraj dana: Uživajte u ovakvim prizorima, tmurno vreme danima je daleko (FOTO)

Vedro nebo krajem oktobra donelo je čudesni prizor

  • 0

Suton u Beogradu sam po sebi, večeras je bio pravi spektakl. Šta nam je priroda priredila u smiraj dana, ne bi mogli ni približno da se nadmeću ni najveći, najskuplji vatrometi.

Boje su se ponegde stopile, drugde jedna drugoj kontrirale pa je sunce prve pozdrave slalo "vrištećom" paletom koralnih boja. Crvena i narandžasta uronile su u žutu, a za poslednje trenutke oblaci su "zarobili" romantičnu i nežnu roze.

Foto: Branka Bajic

U Zlatarskom kraju već je padao sneg, gde su stanovnici pre nekoliko dana uživali u belini zimske idile. Severnije, svedoci smo da su dani topliji nego inače od proseka, a mi smo zabeležili pogled sa novobeogradskih nebodera. Sa slika sasvim je jasno da su uživali sugrađani iz svakog dela grada.

Foto: Branka Bajic
Foto: Branka Bajic

Na reci je bila posebno veličanstvena priča, a naši čitaoci dočarali su nam kako je izgledalo njihova ležerna subota na pecanju, sa rekom u kojoj se sve što smo prethodno opisali i ogledalo.

Foto: Čitalac Telegrafa

U Beogradu se samo čini kao da prava zima je još daleko. Tu zimogrožljivci mogu da očekuju da će uživati u višim temperaturama još nekoliko dana. Od četvrtka očekuje se blagi pad temperature, ali i dalje - temperature će biti iznad 20 stepeni.

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA