≫ 

Nerealna scena u Vojislava Ilića: Opljačkao ženu, pa se pobio sa njenim mužem. Ona umrla, građani dokrajčili lopova

Na kraju su obojica završili u Urgentnom centru, a žena je preminula

  • 43

U Ulici Vojislava Ilića broj 36 na Zvezdari, nešto pre 16 sati odigrala se prava filmska scena. Dva muškarca su se pobila, a onda obojica završila u Urgentnom centru, ali sled događaja koji je doveo do toga liči na scenario neke drame sa strašnim krajem.

Naime, supružnici starosti oko 60 godina hodali su ulicom, kada je ženi prišao stariji muškarac i strgao lanac sa vrata. Suprug napadnute žene je odmah skočio u odbranu supruge, pa je napao razbojnika.

Počela je tuča nasred ulice, a onda je žena pala kao pokošena.

Pozvana je i Hitna pomoć, a građani su zadržavali razbojnika da ne pobegne, dok ne dođe policija po njega.

Hitna pomoć je morala da izvrši reanimaciju, nažalost, bezuspešno. Žena je preminula, a razbojnik je tražio da ga odvezu u Urgentni centar, jer ga bole glava i rebra.

Razbojnik se sve vreme brani rečima da je to morao da uradi, jer je morao da plati vodu. Inače, on je došao iz Austrije u Beograd došao pre 20 dana.

Čovek se zablesio u igricu dok je naoružani razbojnik pljačkao sve živo oko njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    10. novembar 2018 | 18:53

    Лепо је што су грађани скочили за оштећеног,почиње полако Београд да се враћа у нормалу. Ужасно је пшто је госпођа преминула,то је убиство.Саучешће породици,а злочинцу по закону.

  • Dule

    10. novembar 2018 | 19:22

    Policija za pola sata dosla a hitna ceo sat usred grada.Hitna bez zavijanja a vozac pospan a zena bila ziva bar pola sata i da su dosli za pola sata bila bi ziva.Ovo je dno dna od drzave i neka nam je bog u pomoci.Bio sam pet min posle tog napada i tuce .Mladic je sredio lopova i jos par gradjana i to je za pohvalu i svaka cast. Ostalo je katastrofa...

  • Leopard

    10. novembar 2018 | 17:14

    Gospođa je umrla zbog stresa koji je doživela.. Razbojnika ili lopova kako hoćete ga zovite.. Jedino treba kazniti za počinjeno delo krađe i uznemiravanje, a ne za ubistvo. Jer je nije ubio već je ona doživela infarkt zbog stresa. Ne podržavam lopova, ali ne treba preterivati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA