≫ 

Srpski rulet na Karaburmi, na mestu gde su mladić i devojka već poginuli: Trkao se jureći 160 km/h, pitanje je dana kad će neko opet stradati (VIDEO)

Na snimku od 17 sekundi vidi se i više nego dovoljno

  • 55

Višnjička ulica na Karaburmi postala je "tajna" trkačka staza, na kojoj se mladi trkaju u noćnim satima, a onda snimke na kojima se vidi da voze brzinom koja je puno veća od dozvoljene kače na društvene mreže i hvale se. U poslednjem takvom "srpskom ruletu" poginuli su mladić i devojka, kada su se autom zakucali u autobus.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se 23. novembra oko 3.10 uglu Mirijevskog bulevara i Višnjičke ulice, nedaleko od Ade Huje, kada se džip prosto zakucao u autobus gradskog prevoza koji je saobraćao na noćnoj liniji 32N.

Poginuli su Milan Nikolić (25) i njegova devojka Nataša Belčević (21), koji su bili u džipu, a tom prilikom povređeni su vozač autobusa i jedna putnica.

Printskrin: RTS

Očevici ove stravične tragedije rekli su kako su videli dva automobila, kako se trkaju pod velikom brzinom iz pravca grada ka Višnjici. Nakon udara, putnici drugog automobila zaustavili su se i pobegli.

Prema rečima očevidaca, sat na džipu ostao je "zakucan na 180 km/h".

Džip u kojem su bili momak i devojka zakucao se u autobus Foto: Privatna arhiva

Nakon ove priče, našoj redakciji javila se čitateljka koja nam je ukazala na snimak na Jutjubu na kojem se vidi jedna trka iz aprila ove godine.

Kako nam je rekla, u tom delu Karaburme stalno se jurca noću nenormalnim brzinama, a snimcima trka hvale se na internetu.

Na ovom snimku koji je na Jutjubu objavljen 9. aprila 2018. godine vidi se da je kazaljka stigla do broja 160, dok u pozadini trešti muzika.

Vožnja ovom neprilagođenom brzinom dogodila se dok je kolovoz bio mokar zbog kiše, što je odmah dodatno pojačalo šanse da se desi nesreća.

Video je nazvan "srpski rulet", pa se postavlja pitanje da li se u Višnjičkoj ulici svake noći organizuju trke, za koje nadležni nisu obavešteni ili nisu preduzeli ništa povodom toga?

Kazaljka stigla do 160 km/h Printskrin: Youtube/Dejan Baksa

Kako se vidi na snimku, vozač je išao iz pravca Višnjice ka gradu, a nije poznato da li se trkao sa nekim ili je samo isprobavao koliko može da ide njegova mašina.

Ako znate za još neki ovakav snimak ili slučaj, pišite nam u komentarima.

I ovaj dečko je jedan od onih koji divljaju ulicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojislav

    25. novembar 2018 | 13:01

    Naravno, policije nigde. Mnogo je lakse postaviti radar na Pupinovom mostu ili ispod mosta na Adi i tu meriti ko vozi ludackom brzinom od 51 km/h cime drasticno ugrozava bezbednost.

  • Žorž Vea011

    25. novembar 2018 | 17:23

    Mozda se nekome nece svideti moj komentar ali to je moje misljenje .... na ovom snimku se jasno vidi prolazak kroz crveno svetlo pri brzini od 155 km/h ....to moze da uradi samo pijana ili drogirana osoba.Mene njegov zivot ne interesuje cak ni toliko da sam svedok njegovom udesu samo bih nastavio da vozim pa makar me u zatvor strpali zbog ne pruzanja pomoci ........jasno je da je ovde u pitanju nemar za licni zivot ali najbolnije od svega je sto je mogao da ubije nekog mucenika u autu ili pesaka koji je krenuo na zeleno .....mogao je bilo ko da bude necija deca,majke,ocevi.....

  • Rile

    25. novembar 2018 | 11:36

    Postavite lezece policajce ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA