≫ 

Pitali smo Grad: Koliko je Beograđane ove godine koštala jelka u Knez Mihailovoj?

Saznali smo detalje o glavnom i najvišem novogodišnjem ukrasu u centru grada

  • 20

Jelka visoka 18 metara ponovila se i ove godine u Knez Mihailovoj ulici. Novogodišnje drvo vraćeno je u centar grada i verovatno je da će i u narednim godinama biti reciklirano.

Sa njom istu sudbinu doživeli su i ukrasi, te ove godine Grad Beograd na središnji novogodišnji detalj nije potrošio novac.

- Jelka, koja je postavljena 1. decembra u Knez Mihailovoj, i svi ukrasi su prošlogodišnji. Očekujemo da ćemo sa istom jelkom i u narednim godinama ukrasiti centar grada - potvrđeno iz Grada za "Telegraf".

Foto: Telegraf

Podsetimo, prošle godine došlo je do neslaganja oko nabavke ove veštačke jelke koja je prvobitno navodno plaćena 80.000 evra. Na kraju je od skupocene postala besplatna jer je ipak poklonjena gradu, a prema najavi, troškova u ove svrhe ne bi trebalo da bude u narednih nekoliko godina.

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran SAD

    21. decembar 2018 | 19:13

    pa sta ako kosta, vi tam ohocete da zivite kao u 4 vjeku izvolite preselite se u Maroko ili u Afriku

  • Aca

    21. decembar 2018 | 20:18

    Ocete da se razvija turizam u Bg Bg je metropla i najveci i najboljo grad na balkanu uz Atinu i svi turisti su odusevljeni njime i svake godine ima sve vise rurista tako i treba tako vi pacenici ljubomorni dok ste vi bili na vlasti kartonske kutije i stari zardjali brodovi bili u centru grada i rusevine tako cutite!!!!

  • Duki

    21. decembar 2018 | 20:11

    Stalno nam nesto fali kad nema jelke sto je nema kad je ima sto je ime ko nama moze da ugodi niko stalno ima neko da kritikuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA