≫ 

Nasred Terazija je džinovska bundeva, krovovi zgrada u blokovima su bašte, mostovi su od puzavica: Nestvaran snimak Beograda (VIDEO)

Žena je u neverici koliko je sve lepo oko nje i kreće u šetnju ka centru, a tamo - ogromna kuća od bundeve nasred Terazija

  • 0

Nena stiže vozom u Beograd, a prelepe krajolike Srema, što je bliže Beogradu, smenjuju nestvarni prizori glavnog grada: sve je zeleno, ljudi su raspevani, uzgajaju hranu, biljke, vilini konjici i leptiri lete oko glava raspevanih i razdraganih ljudi...

Žena je u neverici koliko je sve lepo oko nje i kreće u šetnju ka centru, a tamo - ogromna kuća od bundeve nasred Terazija!

Zbog nove reklame za nemački maloprodajni objekat, ponovo smo se zaljubili u Beograd! Četiri dana je ova moćna reklama sa predivnom porukom snimana u glavnom gradu Srbije. U njenoj realizaciji je učestvovalo više od 1.000 statista.

Kampanja je nastala za potrebe promovisanja organske hrane. Numeru koja se čuje u videu otpevala je nemačka kraljica popa Nena (59), koja je srpsku prestonicu posetila u oktobru 2018.

Foto: Emote

Svako će u reklami prepoznati po neki detalj iz centra grada, palatu "Albanija" ili detalj iz novobeogradskih blokova, zgrade ili most, Stari savski obrastao zelenilom.

Videćete zrelu pšenicu na ulici, vodopad koji se "kotrlja" sa zgrade, ogromnu bundevu, na sve strane eksploziju jesenjih boja, Van Goga koji "niče" iz suncokreta, kravice, pčele, kokoške, uzgajanje povrća na krovovima, korpe prepune plodova...

Ovo je bio, kažu oni koji su izveli ovaj poduhvat, jedan od najambicioznijih projekata u gradskom centru zbog činjenice da je dosta zelenila bilo prava scenografija. Reklama je napravljena u saradnji nemačkog Serviceplana i srpskog Emote.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA