≫ 

Prve reči voditeljke Dee Đurđević nakon teške operacije

Sve vreme uz nju su njena majka Nena i dečko Mladen Mijatović

  • 41

TV voditeljka Dea Đurđević teško je povređena jutros pošto ju je autobus udario na trotoaru nakon što je izašla iz svog automobila.

Saobraćajna nesreća desila se oko 6 sati ispred bolnice "Dr Dragiša Mišović". Operacija je završena i Dea je zasad dobro i čeka se oporavak. Lekari još ne znaju ništa konkretno, ali, kako kažu, najbitnije je da je sve prošlo u najboljem redu i da su mladoj voditeljki uspeli da sačuvaju ruku.

PROBUDILA SE

Lekari ne puštaju nikoga osim članova porodice blizu operacionog bloka, odnosno šok-sobe u koju je prebačena mlada voditeljka posle operacije.

Pošto se probudila posle teške operacije, navodi Republika, prve reči koje je izgovorila voditeljka bile su:

- Hvala bogu što sam živa!

Saobraćajna nesreća se dogodila rano jutros, Foto: Instagram/deadjurdjevic

Sve vreme uz nju su na VMA njena majka Nena i dečko, novinar Mladen Mijatović.

SVI TREBA DA BUDEMO PONOSNI NA NAŠE STRUČNJAKE

- Hvala lekarskom timu, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu. Još jednom su pokazali da Srbija ima vrhunske stručnjake na koje svi treba da budemo ponosni - izjavio je Mladen za medije.

Podsetimo, operacija je počela nešto pre 11 časova, a Dea je odmah posle nesreće zbrinuta na VMA. Zahvat je trajao nešto više od tri sata, ali vrhunski tim lekara uspeo je da sačuva njenu ruku.

VIDEO: Vučić povređenoj novinarki Dei poželeo brz oporavak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag Milosevic

    7. februar 2019 | 22:51

    Jutros je Beograd bio tuzan..Od usta do usta se prenosila informacija, "da li si cuo sta se desilo...Neverica...od kafica do kafica od firme do firme sirila se losa vest..Svi je poznajemo sa tv-a pa se saosecamo i dozivljavamo kao da je neko nas..zavrsio sam sa poslom cekam ishod operacije to mi je jedino bilo bitno ...zove me zena , kaze ljubavi spasli su joj ruku...Svako postovanje za lekare i osoblje...Ovaj doktor, Novak Dokovici takvi Srbi me cine uvek ponosnim SRBINOM...

  • Dragica

    7. februar 2019 | 19:40

    Bogu hvala što je jedna mlada osoba spasena,

  • a!

    7. februar 2019 | 20:23

    Hvala Bogu da je dobro ali je zalosno sto tako samo postupaju sa poznatim licnostima, nas smrtnike ostave da cekamo pa kad se sete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA