≫ 

Šljukin telohranitelj zakucao se u policijski džip u Novom Beogradu: Tri povređena policajca izvučena iz zapaljenog vozila

Ćirovic je jedini preživeo napad na Šljukića 2002. godine u Beogradu

  • 3

Protekle noći u saobraćajnoj nezgodi na Novom Beogradu povređen je Velibor Ćirović (47), nekadašnji telohranitelj ubijenog Sredoja Šljukića Šljuke i tri policajca koja su bila u službenim kolima koja su se zapalila.

Nezgoda se dogodila oko 1 sat posle ponoći na uglu ulica Omladinskih brigada i Heroja sa Košara, učesnici su zadobili lakše povrede i zbrinuti su u Urgentnom centru.

Ćirović se, kako su objavili pojedini mediji, sinoć zakucao svojim "audijem" u džip Interventne jedinice policije.

Sredoje Šljukić Šljuka Foto: Privatna arhiva

Prilikom sudara policijski džip se zapalio, pri čemu su tri policajca povređena. Obavljen je uviđaj, koji bi trebalo da utvrdi pod kojim okolnostima se dogodio udes.

Podsetimo, Ćirovic je jedini preživeo napad na Šljukića 2002. godine u Beogradu, kad su pripadnici "zemunskog klana", iz "audija" u pokretu izrešetali i ubili Sredoja i njegovog brata Zorana. Ćirovic je u trenutku napada bio na zadnjem sedištu Šljukinog automobila i ostao je nepovređen.

Pre toga, u 21.39 u Batajnici povređena je devojka (21) koja je zbog lakših povreda zbrinuta u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa.

Hitna pomoć obavila je 96 intervencija, od kojih je 17 bilo na javnom mestu.

VIDEO: Gori automobil u ulici Admirala Geprata

(Telegraf.rs/Informer.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    12. mart 2019 | 14:18

    Ja sam stigao prvi na mesto udesa.Pomogao policiji i pozvao hitnu pomoc i vatrogasce.Pokusao sam da ugasim pocetni pozar na vozilu,ali bezuspesno jer se vatra velikom brzinom sirila.U par navrata doslo je do eksplizija municije koja se nalazila u vozilu policije.Ovakav scenario sam do jutros mogao da vidim samo na filmu...Dobro se sve zavrsilo...

  • Bata

    12. mart 2019 | 07:46

    Povredjeni policajci kako zasto? I to u beograd. nogu da verujem !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA