≫ 

Oni su naši heroji: Očistili Banjičku šumu zbog novog izazova, jedva su malo viši od kesa đubreta (FOTO)

Sofija, Jug, Nikola i Strahinja su naši mali, a veliki heroji

  • 8

Zahvaljujući malim herojima Sofiji, Jugu, Nikoli i Strahinji sa Voždovca Banjička šuma osvanula je čistija. Četvoro mališana odgovorilo je juče na globalni izazov čišćenja #trashchallenge koji se proširio društvenim mrežama i u svom kraju pokupili su gomile đubreta.

Ponosni i zagrljeni nakon obavljenog posla drugari su pozirali uz "ulov". Desetak velikih crnih kesa, pune su đubreta koje su pokupili, a skoro da su dostigle visinu kao članovi eko-četvorke.

Klinci, svesniji od odraslih koji su njima ostavili zadatak, dobili su gomilu pohvala, zajedno sa njihovim roditeljima koji su odgovorni za lepo vaspitanje.

- Dobro odgojeni klinci poštuju pametne roditeljske i nastavničke savete, čuvaju svoju okolinu i svoje zdravlje na svežem vazduhu! Lako je baciti smeće gde ne bi trebalo, ali treba misliti i o budućnosti - jedan je od komentara na Fejsbuku.

#trashchallenge je globalni izazov u kojem se ljudi slikaju u prirodi pored smeća, a potom na tom istom mestu nakon čišćenja. Da li će izazov zaživeti u Srbiji?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tes

    17. mart 2019 | 11:21

    Ova deca su dobar primer za Nas odrasle,oni sigurno nisu stvorili toliko smece.Doslo vreme da mi odrasli pratimo tu decu I od njih ucimo odnos prema prirodi.

  • Неодговорне градске службе

    17. mart 2019 | 11:25

    Сада ЈКП градско зеленило не мора уопште било шта да одржава,а њихови радници могу да наставе безбрижно да бацају отпад као и део суграђана. Свака част деци и свима који чисте и одлажу отпад!

  • Asdf

    17. mart 2019 | 12:57

    Bravo deco! Bravo i za vase roditelje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA