Da mladi hirurzi ostanu u Srbiji: U Beogradu se održava Međunarodni simpozijum iz hirurgije stopala i skočnog zgloba

Srpsko udruženje za hirurgiju stopala i skočnog zgloba organizuje Međunarodni simpozijum iz hirurgije stopala i skočnog zgloba

  • 2

Eminentni svetski stručnjaci u ovoj oblasti spremni su da prenesu svoje znanje i iskustvo našim lekarima, izjavio je dr Aleksandar Jevtić,  naglasivši da je ovaj internacionalni simpozijum prilika da se polaznici upoznaju sa osnovama hirurgije stopala i skočnog zgloba.

Kako je naveo, mladi  hirurzi iz Srbije će u direktnom kontaktu sa domaćim i stranim profesorima iz Rusije, Španije, Nemačke, Finske imati priliku da  uvećaju svoje znanje u jednoj oblasti koja danas doživljava nagli uspon.

Foto: Srpsko udruženje za hirurgiju stopala i skočnog zgloba

Osnovni cilj održavanja simpozijuma svakako je stručno usavršavanje i usvajaje novih znanja, kao  i primena istih u lečenju pacijenata ali i motivacija kolega da ostanu da rade u Srbiji, zaključio je dr Jevtić.

Srpsko udruženje za hirurgiju stopala i skočnog zgloba priznato je od strane Evropskog udruženja za stopalo i skočni zglob (EFAS).

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    22. mart 2019 | 16:01

    Bezite svi koji mozete odavde, danas zvao detetu da zakazem pregled, temperatura, proliv, povracanje, godinu i po dana dete ima, kaze slobodan termin za 6 dana popodne, dodjite pa cekajte, jos postala drska, plakalo mi se od muke, nema dalje, ja mogu da crknem,al za decu, gotovo je nema dalje

  • Bg

    22. mart 2019 | 18:13

    A otkad se to u domu zdravlja zakazuju pregledi dece?!Ja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA