• 7

Foto-ubod: Ko ima bolje ili luđe boje? Papagaj i istetovirani mladić stali na crtu u Knez Mihailovoj

Hans koji je rođen s jarkim bojama imao je susret sa Novosađaninom koji ih je kasnije "nabacio". Sve je drečalo u centru Beograda

  • 7

"Sve je okej, samo ti ova košulja nije u fazonu" Foto: Jungle Serbia/Damir Kapetanović

I jedan i drugi privlače poglede prolaznika, egzotična ptica Hans i istetovirani momak. Priliku da se sretnu imali su u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, a dok je njihovo druženje trajalo, malo je reći, prštale su boje.

Plavo-žuta ara srela se danas sa ljubaznim Novosađaninom, rekao nam je njen vlasnik Damir Kapetanović.

Estetiku dele, jarkim bojama, zasigurno, privlače znatiželjne poglede, a za oko zapada još jedan zajednički detalj: Hansu je priroda "poštela" kljun drečavosti, a mladić sebe maltene samo svoj nos, barem od vidljivih tetovaža.

 
 
 
View this post on Instagram

- show must go on - #jungleserbia

A post shared by Damir Kapetanovic (@jungleserbia) on

Ljudska koloritna verzija po sunčanoj nedelji bila je odevena u belo. Čini se, prema nastaloj fotografiji (prva u tekstu) da se ptici taj detalj nije svideo, te je pokušavala da razotkrije i ostale tetovaže sa vrata.

(M.Ro.)

Komentari

  • Marko Rambo

    Zaneo se malo, neće hemijska da mu se skine

  • REPENT

    Čovek je lik kako god lik je lik puca mu pištolj za sve.

  • vesna

    super sto imaš na šta da budeš ponosan, prava stvar bi bila da taj pravoslavni krst nosiš sasvim skromno u sebi i da ga tako ljudi oko tebe vide i osete... ovako, upropastio si svoju kožu zarad neke mode... ako ti se desi da promeniš veru ili je izgubiš (nikad ne reci nikad!) ići ćeš na dermoabraziju da ti to ogule, pa će ti koža biti još ružnija.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima