Osmoro najboljih studenata doktorskih studija dobilo vredne nagrade

Kompanija Belgrade Waterfront, u okviru projekta „BW Exceptional“, dodelila doktorandima po 5000 evra

  • 4

Najbolji doktorandi sa Građevinskog, Geografskog, Ekonomskog i Fakulteta likovnih umetnosti Univerziteta u Beogradu, ovu godinu su započeli sa mnogo razloga za radost i po 5000 evra više za dalje profesionalno usavršavanje! Belgrade Waterfront je, sa ciljem da podrži mlade stručnjake, profesionalce u svojim oblastima, pokrenuo projekat „BW Exceptional“, u okviru kojeg je finansijsku podršku usmerio na studente doktorskih studija. Kako iz kompanije ističu, često zaboravljamo koliko je doktorat zahtevan – ali i koliko košta.

- Nagradili smo studente u čiji kvalitet zaista verujemo, neke od najboljih mladih umetnika i naučnika u zemlji. Namera nam je bila, osim da pomognemo njihov dalji profesionalni razvoj, i da istaknemo koliko je važno obratiti pažnju na doktorande i pomoći im u radu. Ovi mladi ljudi svojim entuzijazmom predvode naučno-istraživački rad u našoj zemlji i porede se sa kolegama širom sveta, a izrada doktorata traje, dok je proces veoma skup - ističe Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront.

Foto: Promo

Upravo sa ovim ciljem i sličnim temama u fokusu, u okviru projekta „BW Exceptional“ organizovana je i panel diskusija „Mladi i razvoj karijere: Kako podstaći izuzetnost“. U prostorijama Prodajnog centra Belgrade Waterfront-a, nagrađeni studenti i Dejana Lazić, direktorka Univerzitetskog centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, razgovarali su o visoko specijalizovanim studijama, potencijalima za dalje napredovanje, ali i važnosti finansijske podrške.

Nagrađeni doktorandi, čija imena treba zapamtiti jer će u budućnosti sigurno na najbolji način doprineti razvoju svojih industrija i akademskih oblasti, su Andrija Radović i Danilo Joksimović sa Građevinskog fakulteta, Nemanja Vuksanović i Radovan Kastratović sa Ekonomskog fakulteta,  Ljubica Duškov i Nikola Todorović sa Geografskog fakulteta, te Antanasije Punoševac i Mina Rakidžić sa Fakulteta likovnih umetnosti.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ko zna zna

    26. mart 2019 | 13:13

    A sad pravac Nemačka!! 🤣🤣🤣

  • Slavko

    26. mart 2019 | 17:20

    Ja, ne mogu da verujem, da su ovi ljudi, ponos Srbije, dobili, prednost u odnosu na "najitelegentniju" zenu Srbije, Kristinu Kiju Kockar?!?!

  • Dragan V

    26. mart 2019 | 19:57

    Eto resenja za Srbiju.Uz nagrade,pruziti im pravu i nedvosmislenu podrsku i pravu sansu.Samo jedan da uspe,bilo bi to sjajna vest.Pod hitno ih ukljuciti u sistem drzavnog aparata.Pomeriti podobne,karijeriste,nesposobne dodvorice..To je nasa snaga i nasa buducnost.Strucni,mladi,neobelezeni,nekompromitovani..Ovo je jos jedna prilika,da Predsednik da priliku ovoj lepoti,i da s pravom slavimo.U protivnom,ode zlatna kocija na zapad. U nepovrat..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA