≫ 

Beograđani stali u red da čekaju kafu od 300 dinara: Nepregledna kolona ispred srpskog Starbaksa prvog radnog dana (FOTO)

Najskuplji proizvod u ponudi je topla čokolada sa ukusom karamele i lešnika i njena cena je 450 dinara

  • 60

Posle jučerašnjeg svečanog otvaranja prvog Starbaksa u Srbiji, prvi radni dan ovog kafea obeležile su neviđene gužve. Nekoliko desetina ljudi, mahom mladih, stalo je u red ispred TC "Rajićeva", gde se nalazi prvi Starbaks kafe u Beogradu.

U prvom srpskom Starbaksu kafa late košta 240 dinara, koliko košta i kapućino. Karamel makijato košta 300 dinara, dok je za običnu filter kafu potrebno izdvojiti samo 150 dinara.

Ljudi su čekali u redu za šolju kafe, Foto: N.Lukic

Ipak, najskuplji proizvod u ponudi je topla čokolada sa ukusom karamele i lešnika, te je njena cena 450 dinara. 

Cene kafa, Cene kafa, Foto: Telegraf

U prvom srpskom Starbaksu, osim kafe, gosti mogu da kupe šolje sa logom koji simbolizuje Srbiju, a jedna košta 1500 dinara.

U ponudi je veliki broj kafa, Foto: Telegraf

Takođe, posetioci imaju i ogroman izbor kolača, grickalica, sendviča i jogurta pripremaće se za goste kafeterije.

Osim toga, ljubitelji kafe na ovom mestu će moći da kupe i pakovanja kafe u zrnu, klasične Starbaks šolje, sezonske kolekcije šolja koje čuvaju toplotu i razne brendirane proizvode, kao što su aparati za kafu i porcelan.

VIDEO: Evo kako izgledaju kafe od 400 dinara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    16. april 2019 | 15:45

    Sada opalite selfi, pa nazad u selo.

  • Milena

    16. april 2019 | 16:49

    Evo i moja rodja u redu a mama joj kopa maline za 1000 di,a ona studira9 godina ,to rodjo nek te vide.

  • ALO BRE

    16. april 2019 | 17:31

    Dajete 300din za kafu....izlazite na ulice jer nema posla zbog ove vlasti...iz ruku ne pustate od iphona 8+ do iphona XS max..u kafanama ste od ponedeljka do ponedeljka,na nogama imate ili nove air max 360 ili air max tn-vn zavisi dal ste imali 24 ili 30 hiljada kod sebe da kupite..svi lepo obuceni,torbice na ramenu od 150 do 800 € i sve to u redu za kafu..i kukate kako lose zivite..?nikada u svom zivotu tu kafu necu popiti,niti cu otici u kafic da popijem sto pije pola gradjana eKspreso ili tako nesto..patite za necim,patite da ste bitni i da vodite savrsen zivot..a obda kad vidite da ulicim idu voditeljka i kamerman i rade anketu iz opste kulture,bezite koliko vas noge nose jer ste i sami svesni da ste malo pre popili eKspreso..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA