≫ 

Bivši đak progovorio o profesoru fizike koji je ošamario učenicu: "Uvek je bio miran, samo je jednom pukao"

Ranije je izlazio na kraj sa problematičnim učenicima

  • 55

O naravi profesora fizike Z.O. (57) koji je na času ošamario dve učenice Sedme beogradske gimnazije, ispričao nam je njegov bivši učenik.

- Pomagao je svima, mogu da kažem, bio je "normalan", zaista dobar, kada je nama predavao. Za kontrolne zadatke uvek je radio pripremu. Mi smo bili strah i trepet odeljenje, loše, bežali sa časova, retko ko je mogao da izađe na kraj sa nama - ispričao nam je Igor K. (24), nekadašnji učenik Šeste beogradske gimnazije, u kojoj je Z.O. predavao kao zamena.

Zato je i ostao u čudu povodom vesti da je njegov nekadašnji profesor udario nekoga.

Foto: Facebook

- Pamtim samo jedan slučaj u kom je ispao iz takta. Profesor je bio stalno miran, a onda se jednom prilikom zacrveno i "pukao" jer je neko pričao. Međutim, završilo se samo tako što je viknuo i izbacio je ljude koji su pričali - priseća se Igor K.

Ipak, dodaje, prošlo je nekoliko godina od kada je bio đak ovog profesora.

Kako su zaposleni u školi ispričali za "Telegraf.rs", na času druge godine došlo je do incidenta kada je jedna devojčica bila nezadovoljna ocenom i pobunila se. Tada ju je profesor ošamario. Druga devojčica krenula je prema njoj da je odbrani i onda je i nju udario. Zatim su dečaci krenuli na profesora kako bi odbranili drugarice i udarili profesora.

VIDEO - Procureo skandalozan snimak iz škole: Učiteljica vukla autistično dete po podu

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kuda plovi ovaj brod

    18. april 2019 | 15:20

    Profesor ošamario učenicu, koja mu je ko zna šta mu je rekla ,a onda ga napali drugovi i tukli i nikom ništa. Njega sprovela policija kao zločinca .A oni mogu da nastave da se bahate i da biju ako im se ne svidjaju ocene.Zašto policija nije odvela i branitelje. Kakva je ona učenica koje su joj ocene i da li je imala razloga za gnev.

  • Realna

    18. april 2019 | 15:10

    Da su ih mama itata samarali na vreme sad nebi bilo potrebno.Incidenti se nedesavaju na pocetku skolske godine nego kao po obicaju na kraju kad se zakljucuju ocene.Nije nego.Ostavite profesore na miru da rade svoj posao.

  • Ana

    18. april 2019 | 16:06

    Poznajem profesora, odlican nastavnik,pedagog....sta je bilo ne znam. Preispitajte roditelhu svoju decu. Bolje samar nego droga, kriminal, laz....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA