≫ 

Zbog radova će bez vode biti delovi 4 beogradske opštine: Detaljan spisak ulica u kojima će slavine biti suve

U naseljima u kojima je predviđeno isključenje vode biće obezbeđene auto-cisterne

  • 0

Radovi na vodovodnoj mreži, ali i na drugim instalacijama zbog kojih će BVK morati da prekine isporuku vode planirani su na opštinama Zvezdara, Palilula, Voždovac i Barajevo.

VOŽDOVAC DANAS

Od 10 do 17 sati zbog radova EPS-a umanjen pritisak i povremene prekide isporuke vode imaće naselje uz Kragujevački put, Zuce, Stepašinovac i Ripanj.

Od 8.30 do 18 sati bez vode su, zbog radova na mreži, Ulice Đorđa Kratovca u delu od Vidske do Grčića Milenka, kao i Maksima Gorkog (od Đorđa Kratovca do Tomazeove)

VOŽDOVAC SUTRA

Sutra od 8 sati ujutro, pa sve do ponoći bez vode će biti Crnotravska (od Bahtijara Vagabzade do Bulevara oslobođenja) i Paunova (od Crnotravske do Baštovanske), kao i potrošači u naselju Banjic. Umanjen pritisak osetiće potrošači u Crnotravskoj ulici od broja 60 do broja 134.

BARAJEVO SUTRA

Zbog neodložnih radova "EPS Distribucija"  sutra će u periodu od 8 do 15 sati umanjen pritisak i povremene prekide u vodosnabdevanju osetiti potrošači u naseljima Nenadovac, Glumčevo brdo, Dražanovac, Stara Lipovica, Plandište, Guncati, Stražarija, Karaula, Srednji kraj, Gaj, Ravni Gaj, Meljak, Baćevac, Leskovac, Stepašinovac, Šiljakovac, Vranić, Taraiš, Boždarevac, Vrbovno, Veliki Borak, Beljina, Lisović i Ulica 1. maja u naselju Velika Moštanica.

ZVEZDARA DANAS

U periodu od 8.30 do 16 sati bez vode su potrošači u sledećim ulicama: Dr Velizara Kosanovića (od Mis Irbijeve do Učiteljske), Jelene Mioč, Koste Hakmana i Dolenjska. Radi se na vodovodnoj mreži i u pitanju su planirani radovi.

ZVEZDARA SUTRA

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara sutra od 08.30 do 18.00 sati bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Fočanska, Jovana Đaje i Duvanjska.

PALILULA DANAS

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula od 8 do 18 sati bez vode su potrošači u sledećim ulicama: Ane Frank, Husinskih rudara, Pjera Križanića, Kamčatska, Dušana Vasiljeva, Salvadora Aljendea (između ulica Dragoslava Srejovića i Pere Ćetkovića), Dr Nika Miljanića i Pera Ćetkovića.

U naseljima u kojima je predviđeno isključenje vode biće obezbeđene auto-cisterne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA