≫ 

Krenulo rušenje "anoreksične" zgrade na Zvezdari, radnicima nije lako: Prvo smo je mesecima gradili, a sad je mi i rušimo (VIDEO)

 ≫ 

Nikla je sedam spratova u oktobru, a od danas nestaje do temelja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Maja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kokan Slaven

    05. maj 2019 | 21:18

    U vezi rušenja takozvane "Plazma" ili "Slim" bespravno izgradjene zgrade u ulici Svetozara Zorića, kako novine kažu - pod pritiskom javnosti, želim da, kao deo te javnosti, izrazim i bitno drukčije mišljenje. Mislim da bi neko drugi, jednom kad nešto postane domaća medijska atrakcija, uradio da to postane i svetska medijska, pa zatim i turistička atrakcija. Umesto da se to ruši - ubijaći koku koja bi mogla doneti zlatna jaja, ta gradjevinska koka bi se zaštitila i podržala, a uski interesi nekoliko komšija ne bi bili važniji od miliona dolara koje bi ona donela društvu. Doneo bi se specijalni propis o naknadnom davanju gradjevinske dozvole, te zaštiti te slavne zgrade. Stavila bi se na turističke mape grada, uvela u Ginisovu knjigu rekorda, promovisala dalje putim društvenih mreža i turističkih sajmova. Ispred nje i do nje bi se postavili Cerovićevi informativni monoliti, i do nje uvela posebna linija gradskog saobraćaja. U stanove bi se uselili slavni umetnici debelih džepova, plaćajući visoke stanarine za život u slavnoj mršavoj zgradi. Eventualno, u prizemlju bi se otvorio "Muzej super-uskih stvari" gde bi sve bilo na tu temu, uključujući osoblje i farmerice. Kraj njega bi bio "Restoran najuže hrane" gde bi se služile najuži komadi hrane i davali najuži računi, sedelo na najužim stolicama, jelo na najužim stolovima itd. Idejama nema kraja. Verujem da bi mnogi turisti iz bogatih zemalja, sa njihovim širokim pasovima i pozadinama, bili oduševljeni takvim tipom atrakcije, kao izašlom iz njihovih snova o idealnom mršavom svetu, i tako doneli dosta novca Beogradjanima i ovoj državi.

  • Ena

    24. april 2019 | 21:39

    U Borci ni jedna novogradnja nije legalizovana... A ista ova "mršava" zgrada se nalazi na Bulevaru Kralja Aleksandra...

  • Maja

    24. april 2019 | 19:58

    Kako ce NN investitor da se sad potrese !E pojedinci rade sta hoce a babe na pijaci jure za korpu luka i cveca .Valjda treba platiti za tu prodaju ,uzeti tezgu ,pa ako prodas kg luka ,10 jaja ...ako ne platis sledi debela kazna !!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA