Studenti Pravnog fakulteta pokorili Evropu u futsalu: Još jedan šampionat je osvojen, zlato je oko vrata, a protivnici daleko iza Srbije (FOTO)

Redom su pred našim studentima padale selekcije iz Slovenije, Alžira, Španije, Libana, Slovačke i Češke

  • 0

Na upravo okončanom Evropskom univerzitetskom kupu održanom u Milanu, Univerzitetska futsal reprezentacija Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, osvojila je šampionsku titulu!

Na ovom izuzetno snažnom i masovnom događaju, koji je okupio preko 1.000 sportista u 8 sportova širom Evrope, pravnici su na putu do trona zabeležili sve pobede.

Redom su pred našim studentima padale selekcije iz Slovenije, Alžira, Španije, Libana, Slovačke i Češke.

Ovim trijumfom Pravni fakultet je objedinio titule šampiona Univerziteta u Beogradu, Svetskog i Evropskog Kupa, što nikada nije pošlo za rukom ni jednoj našoj selekciji i, ujedno, obezbedio direktan plasman na Svetski šampionat u novembru u Puli.

Zlatnim medaljama su se okitili: golmani Marko Badovinac i Mihailo Cvejić i igrači: kapiten Nikola Vicić, Nikola Ristanović, Filip Minić, Srđan Brkić, Nikola Arsić, Jovan Ristanović, Aleksandar Fric, Dušan Panić, Ognjen Radović, Igor Đorđevic i Ivan Nikitović.

Selektor ove ekipe je profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, dr Vladimir Vuletić.

Prošle godine u Barseloni pravnici su takođe osvojili zlato.

VIDEO: Kako je potez srpskog futsalera osvojio sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA