• 54

Bizaran prizor u Knez Mihailovoj: Čovek prošetao dete kao psa, s ogrlicom oko vrata i na povocu (VIDEO)

Mnogi su se upitali da li je ovako nešto dozvoljeno

  • 54

Čovek u Knez Mihailovoj šokirao je prolaznike kada je prošetao sa detetom, vodeći ga bukvalno kao psa, na povocu, sa sve ogrlicom oko vrata.

- Dete ima ogrlicu oko vrata, povodac je prikačen za ogrlicu. Mali ima bar pet godina. Ja, evo, ne znam - napisala je jedna od prolaznica koja je objavila i kratak video-snimak ove šetnje, koji je u međuvremenu uklonjen.

Ko su ovaj čovek i dete nije poznato, mada je neko od njenih prijatelja prokomentarisao kako ih je i sam video i kako su u pitanju stranci.

Povoci za najmlađu decu, koja mogu da se nepredvidivo otrgnu od roditelja, inače postoje u svetu, no obično su napravljeni da izgledaju kao ranac sa koga se proteže kanap, kao produžene lisice koje su i roditelju i detetu vezane oko članka ruke, ili kao pojas oko grudi i ramena.

Dete, povodac

Povodac za decu Printksin: Youtube/The804productions

No ogrlica oko vrata, poput one koja se stavlja na pse, zabrinjavajući je "trend" pa makar bio i za detetovu bezbednost.

Kako ocenjujete novi "trend" i da li bi ovakve stvari trebalo zabraniti i sankcionisati? Javite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Gorgeous

    I povodac i "rančevi" i lanci i lisice su sačuvaj bože. Zamisli samo mentalni razvoj deteta koje je bilo vezano. Dete mora da padne ali i da uvek bude na oku roditelja. Danas se ide linijom manjeg otpora, što da ga gledam kad mogu na ga vežem kao životinju. Užas grozota

  • Ena

    Ako je stranac jos bolje da nasi to odmah primene kao modni trend jer sve sto ne valja a strano je nasem narodu pogotovo omladini cini zadovoljstvo !Inace slika i prizor su odvratni !

  • ...

    Pa šta , i ja svoje dete vodim za povodac

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima