≫ 

Ludačka vožnja u Beogradu: Vozio u suprotnom smeru od Mostarske petlje do Autokomande (VIDEO)

Namerno je rizikovao svoj život i život drugih učesnika u saobraćaju. Na svu sreću izbegnuta je tragedija

  • 2

Pevač Vladan Savić uočio je da se nasred auto-puta, od Mostara do Autokomande, iza razdelne ograde u istom smeru kreće još jedan automobil. Dakle, vozio je u suprotnom smeru i to nonšalantno, kao da nije ni svestan da gleda smrti u oči.

Vozači iz suprotnog smera, srećom, shvatili su na vreme šta se događa i pomerili se u "sporu" traku, dok je sumanuti vozač vozio "brzom".

Pevač, nažalost, nije uspeo da zapiše oznake sa registarske tablice, a vozač koji je grubo prekršio pravila saobraćaja imao je mnogo sreće da se bezbedno izvuče iz ove situacije.

I dok svakoga dana slušamo vesti o tragedijama na srpskim drumovima, a za mnoge od tih nesreća najveći uzrok je splet nesrećnih i neočekivanih okolnosti, svedoci smo da se s vremena na vreme pojave ovako bahati vozači koji doslovno izazivaju sudbinu.

Prolazak kroz crveno, divljačka vožnja bez ikakvog obzira prema drugim vozačima, "srpski rulet" i iznenadna izletanja na glavni put nažalost nisu toliko retki. Zahvaljujući kamerama, ovi slučaji ostaju zabeleženi...

Tako je noćas jedan "golf" projurio kroz crveno svetlo i udario direktno u automobil kojim je upravljala Maša Terzić na Bulevaru kralja Aleksandra. Nedavno je u Novom Sadu jedan vozač naglim izletanjem na glavni pravac izazvao nesreću i brže-bolje pobegao, a jedan od dramatičnih slučajeva zbio se i u maju kada je novinar Milojko Pantić vozio suprotnim smerom na Brankovom mostu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E..

    10. jun 2019 | 13:13

    Snimak imaju nadzorne kamere. Treba pitati dr. Nešu, šta je sa njima.

  • Salamander

    10. jun 2019 | 13:57

    Vozacku uzeti na ludacki tes neka ide pa mozda je nikad ne dobije znam tako jednog rusa uzeli su mu vozacku zbog alkohola isao je posle na psihijatriske testove nisam strucnjak ali kazu da mogu otkriti unazad da li je alkohol trosio on je i otisao tamo pod alkoholom samo su mu rekli nemoras vise dolaziti neces nikad vozacku dobiti u ovome slucaju ovaj je mogao par osoba da ubije mora da je droga bila ili alkohol cuce se i sam sam vozio pod alkoholom i to na auto putu posle sam rekao sebi ni kapi vise necu uzeti tako je i danas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA