≫ 

Provalija usred Valjevske ulice: Bujica odnela nov asfalt, od male rupe nastala jama (FOTO) (VIDEO)

Čak i za vreme manjih nepogoda ova ulica je problematična, jer se voda sliva niz nju na mnogo prometniji put

  • 4

Cela jedna traka Valjevske ulice na Čukarici nestala je u jučerašnjem nevremenu. Umesto novog asfalta tu sada zjapi ogromna rupa, prepuna komada betona, koji svakog časa preti da se dodatno obruši.

- Sav asfalt je odnet do Lazarevačkog druma. Ekipe su odmah na putu, raščišćavaju delove asflata koje je bujica odnela dole - rekla je u videu jedna Svetlana.

Čak i za vreme manjih nepogoda ova ulica je problematična, jer se voda sliva niz nju na mnogo prometniji put.

Kako se vidi na snimku, bujica je potpuno razrovala kolovoz i trotoar. Inače, Valjevska je nedavno rekonstruisana i jasno se vidi da je asfalt na njoj nov.

Valjevska ulica, Čukarica Cela traka je neupotrebljiva Foto: Telegraf

Kako pričaju stanari iz Valjevske ulice, pre tri nedelje se otvorila rupa koju su oni navodno prijavljivali, ali ona nije sanirana.

Rupa se pretvorila u jamu usled jakog nevremena proširila i dovela do ovakve situacije.

Valjevska ulica je među lokalcima inače poznata kao "ulica iz pakla". Snimak prlajve reke koja je kroz nju prošlog avgusta tekla i niz koju se spustilo jedan muškarac, obišla je pre nepunih godinu dana Srbiju. Posle svake kiše, ona se pretvara u vodopad koji sa sobom nosi kola, kontejnere, pa i ljude. Radi o prilično strmoj ulici, niz koji se voda se u velikim količinama sliva ka Čukaričkoj padini i priličnom brzinom i snagom nosi sve pred sobom.

VIDEO: Reke teku ulicama Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Som

    20. jun 2019 | 10:39

    Sta je ovo Vucicu??

  • Vladan

    20. jun 2019 | 14:26

    Vidi se da je nov asvalt ali napredno uradjen nedovoljan tampon asfalt tanak posan kanalizacije lose ma bre nista kako treba u srbiji nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA