Inspektori oduzeli voće i povrće od nelegalnih uličnih prodavaca na Čukarici i odneli u manastir

Zaplenjeno je više od 500 kilograma voća i povrća

  • 18
Kupina, malina, jabuka Foto: Shutterstock

Komunalni inspektori zaplenili su više od 500 kilograma raznog voća i povrća uličnim nelegalnim prodavcima na Čukarici u Beogradu, izjavila je gradska sekretarka Sonja Božović.

Prema njenim rečima, tokom inspekcijskog nadzora u nelegalnoj trgovini zatečeno je više neregistrovanih subjekta od kojih je oduzeta roba izložena prodaji.

- Oduzeta roba je predata u humanitarne svrhe Manastiru Svetog arhiđakona Stefana u Slancima. Nastavićemo da uspostavljamo i održavamo komunalni red u gradu i to je jedan od osnovnih ciljeva aktivnosti koje sprovodi ovaj sekretarijat - zaključila je Božovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    13. jul 2019 | 09:40

    Sjajno.Ovo je epohalan podvig nasih inspektora..Pitanje je,dali su ispitali da to nije jedini izvor prihoda nekog pojedinca.U ovom vremenu,to moze biti jedini nacin da neko prehrani svoju porodicu.Nisam za sivu zonu,ali vlast ima kudikamo vecih izazova na svim nivoima..Ovo i nije posebno ohrabrujuce..

  • Ccc

    13. jul 2019 | 09:07

    Inspektori imaju platu,da nemaju i oni bi prodavali jabuke.Oduzeli hleb sirotinji,posle se čude što ljudi kradu i zašto se javljaju samoubistva.Drzava non stop govori u medijima da je velik broj zaposlenih ,a sta je sa ovima koji prodaju jabuke da bi zaradili? Neka drzava ucede sezonski plačene poslove kao u CG .

  • Iva

    13. jul 2019 | 09:02

    Evo de provode zakon nad sirotinjom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA