≫ 

Ovako izgleda vrabac od milion dinara na Adi Ciganliji: Na konkurs se javio samo jedan ponuđač

Skulptura na Adi prikazuje vrapca koji stoji na cvetu u bojama zvaničnog logoa Ade Ciganlije

  • 1
Ada Ciganlija, skulptura, vrabac Foto: novosti.rs

Javno preduzeće Ada Ciganlija platilo je više od milion dinara za izradu topijarnog natpisa "Ada Ciganlija" i skulpture vrapca i cveta, piše Nova ekonomija.

Kako navode, posao je dodeljen Ateljeu za izradu topijarnih skulptura "Kucljak" iz Beograda. Topijari su skulpture nastale oblikovanjem drveća i žbunja.

Ovaj studio bio je jedini ponuđač na konkursu koji je raspisan u martu ove godine, a nastupio je sa ponudom od 1.020.000 dinara, samo malo ispod procenjene vrednosti javne nabavke, koja je iznosila 1.100.000 dinara.

Skulptura na Adi prikazuje vrapca koji stoji na cvetu u bojama zvaničnog logoa Ade Ciganlije. Kako je navedeno u konkursnoj dokumentaciji, visina cele topijarne skulpture je 2,8 metara, a širina cveta je tri metra.

Traženo je i da natpis Ada Ciganlija bude ukupne dužine 17 metara, visina slova najmanje 1,5 metara, širina najmanje 0,3, dubina najmanje 0,2 metara i razmak između slova najmanje 50 centimetara.

(Telegraf.rs/ novaekonomija.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kad selo umisli da je metropola

    24. jul 2019 | 16:14

    a jašu ga najgori čobani sa direktnim korenima iz zatvora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA