Svi brane starijeg Beograđanina iz autobusa koji se nabacivao devojci: "Uznemiravala je ona njega!"

Mnogi čitaoci smatraju da čovek nije uradio ništa loše devojci, ali neki se ipak ne slažu sa tim

  • 58
Autobus 29 Printskrin: Twitter

"Ove devojke mi stvarno nekada nisu jasne. Najpre kukaju kako nema muškaraca i kako im niko ne prilazi, a kada im priđu onda od toga prave priču za crnu hroniku... Očigledno je tehnika uzela svoje, sada se muvanja organizuju samo preko interneta, a kada se to desi uživo onda ispadne da si manijak" glasi jedan od komentara na tekst o muškarcu u godinama koji se nametljivo udvara devojci u autobusu 29.

Ali, ono što se desilo u prevozu i što je putnica snimila nije nimalo prijatno ni za jednu ženu - najpre, nije reč o momku nego o starijem čoveku. On je namerno seo blizu putnice koja mu se dopala, a potom joj pokazivao svoj broj telefona kako bi ga ona zapisala.

Naravno, on je nije bukvalno seksualno uznemiravao, nije joj postavljao neprijatna pitanja, i nije zabranjeno da joj pokaže svoj broj telefona. Ali, cela situacija je svakako bila jeziva i neprijatna.

No, ima onih koji ipak u tome ne vide ništa loše.

- Uznemiravala je ona njega jer ga je snimala! Možda je čovek to protumačio kao žuto svetlo. Ajde, "mlada" damo, ne pali se. Mora da imaš udvarača mnogo kada uhodiš na silu sredovečnog muškarca, snimaš ga i potom puštaš snimak. Mogla si samo da se skloniš da ti je smetao.

- Manijak, zato što ti je ponudio svoj broj mobilnog i što ti se nije svideo fizički! A da je neki iz BMW kabria tako nesto slično uradio, zapamtila bi broj napamet u sekundi. Jao kud ide ovaj svet... - glasio je jedan komentar.

Jedan čitalac napisao je "Bože, koja glupost, gde je tu seksualno uznemiravanje, pre je suptilno udvaranje. Jadni su sadašnji momci ne smeju devojkama ni da se nabacuju".

Ali, usledio je i odgovor na ovu konstataciju..

- Dao Bog da se tvojoj sestri, ili rođaci, tako suptilno udvaraju dede - odbrusio mu je jedan čitalac.

Autobus 29 Printskrin: Twitter

"AKO NEĆE - U ŠARENO CVEĆE"

- Koje bre seksualno uznemiravanje, pa šta, pokazao joj broj, ako oće da se javi, oće, ako neće nek ide u šareno cveće. Jedno veče poče da mi zvoni telefon, poruke samo tako, ženske koliko hoćeš, ja ne znam šta se dešava, odakle im moj broj. Ja ukapiram da su moj sin i žena dali moj broj na TV-u i još napisali da sam mašinski inženjer. Zezali se samnom. Po vašem momak ne sme da bari curu, odmah seksualno uznemiravanje, pogotovo ako joj se momak ne dopad - napisao je jedna čitalac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neske_Bec

    2. avgust 2019 | 22:54

    Da joj pokazao ljubicastu (500€) Ne bi se nasla tako uvredjena 😂

  • Senka

    2. avgust 2019 | 23:17

    Ko njoj daje pravo da snima čoveka i izlaze ga javnosti, mogla je samo ustati ako joj smeta ili već....

  • Тодорић

    2. avgust 2019 | 21:55

    Лично,ја то не БиХ ни приметила,да ме не занима.А њу је занимало,зар не?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA