• 3

Sportski centar pored imena "Milan Gale Muškatirović" nosi ime i "25. maj": SUBNOR zahvalan Vučiću

Hvala predsedniku Aleksandru Vučiću, gradu Beogradu i zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću na poštovanju boraca protiv fašizma i negovanju tradicije antifašističke borbe - naveo je Čukić u saopštenju koje je dostavljeno medijima

  • 3

Predsednik SUBNOR-a Dušan Čukić zahvalio je danas Gradu Beogradu zato što sportski centar na Dorćolu pored imena "Milan Gale Muškatirović", nosi i naziv "25. maj" koji je dobio kad je otvoren.

- Hvala predsedniku Aleksandru Vučiću, gradu Beogradu i zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću na poštovanju boraca protiv fašizma i negovanju tradicije antifašističke borbe - naveo je Čukić u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Članovi SUBNOR-a veoma poštuju delo Milana Galeta Muškatirovića, proslavljenog sportiste i izuzetnog čoveka, navedeno je u saopštenju, uz ocenu da se sve promenilo od kako je Aleksandar Vučić na vlasti jer su "i Ždanov i Tolbuhin dobili ponovo ulice, ali i Koča Popović i Peko Dapčević".

- Dan oslobođenja Beograda od fašističkog okupatora ponovo se ponosno slavi kao i 9. maj Dan pobede nad fašizmom. Kuća cveća je obnovljena, izgrađena je suvenirnica a sada je ponovo vraćeno i ime 25. maj sportskom centru koji je pod tim imenom sagrađen - navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima