≫ 

Ada dobila svetsku atrakciju - ljuljašku sa vodopadom

Pravo malo čudo kako su je prozvali dizajneri godinama pre, sada možete da probate i na beogradskom moru

  • 6

Jedna od najpopularnijih fotografija današnjice, sa najvećim brojem lajkova, i izmamljenih uzdaha, obično je neka sa neobičnom ljuljaškom.  Ipak, za idiličan prizor na kome se bezbrižno njišete, uživajući u pravom vodopadu ne morate da budete pustolov i da maštate o nekoj egzotičnoj destinaciji, sada vam je u komšiluku.

Sve je počelo još pre nekoliko godina kada je za mnoge tada fascinantna instalacija za ljuljanje imala vodu koja se sliva, a zapravo nikoga ne dotiče. Prva je predstavljena 2011. na jednom sajmu, a prisutni su s nestpljenjem čekali da isprobaju novotariju. Otada, polako je počela da osvaja festivale, i neke velelepne objekte.

Dugo već nosi titulu najbolje ljuljaške na svetu i postala je jedno od omiljenih "čudesa", a konačno je glavna faca i u našem gradu. Lidlova ljuljaška stvorila je čitave redove i mnogo više znatiželjnih pogleda, a misteriozna gužva na beogradskom moru je konačno razrešena. 

Dakle, samo zamislite da prolazite kroz vodopad a da se ne pokvasite, ili zamislite malu oazu u kojoj se ljuškate, i pri tom terate inat vrućini jer je ne osećate...

Ljuljaška je dizajnirana tako da se voda “reciklira”, pada i nikada vas ne pokvasi pa imate osećaj kao da prolazite kroz nju.

Tako da -  ko kaže da su ljuljaške samo za decu?! Naročito sada kada ova prelepa sa vodopadom daje je jedan sasvim novi smisao toj igrariji.

Svi oni koji su zainteresovani da isprobaju ovu neobičnu ljuljašku, mogu da je pronađu na novobeogradskoj strani Ade Ciganlije, pored bandžija.

Neoubičajena vodena atrakcija je izazvala potpunu pomamu među Beograđanima, zato savetujemo da požurite na svoje ljuljanje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA