• 0

Redovne mere nege na stablima u Čuburskom parku

JKP „Zelenilo-Beograd“ uklanjanje stabala vrši kao krajnju meru, u slučajevima kada su stabla suva, obolela, nebezbedna i prete da pričine fizičku ili materijalnu štetu

  • 0

JKP „Zelenilo-Beograd“, Beograd je, danas (15.avgusta), u Čuburskom parku, u skladu sa redovnim Programom održavanja javnih zelenih površina, izvršilo radove na izdizanju krošnji i seči suvih grana na četiri stabla (šljiva, javor, breza i kedar), na jednom stablu lipe vršeno je oblikovanje krune stabla, dok su četiri suva stabla (bor, smrča, kesten i lipa) posečena, jer su bila rizična za korisnike ovog izuzetno posećenog parka.

Francuska ulica, Beograd

Foto: JKP "Zelenilo-Beograd"

JKP „Zelenilo-Beograd“, Beograd uklanjanje stabala vrši kao krajnju meru, u slučajevima kada su stabla suva, obolela, nebezbedna i prete da pričine fizičku ili materijalnu štetu.

Tokom svake godine, na javnim zelenim površinama, naše Preduzeće, novim sadnicama, višestruko nadoknadi broj suvih ili obolelih stabala koja su morala biti uklonjena. Tako će i u Čuburskom parku biti zasađena nova stabla u periodu mirovanja vegetacije, na jesen, kada nastupaju povoljni uslovi za sadnju.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima