• 0

Nikad jednostavnije i brže plaćanje parkiranja uz Pripejd parking karticu

JKP „Parking servis“ Beograd nedavno je uvelo uslugu plaćanja parkiranja uz pomoć Pripejd parking kartice, sa kojom je moguće koristiti 21 parkiralište kojim upravlja ovo preduzeće

  • 0

Oni koji su već imali ovu karticu kažu da je plaćanje parkiranja mnogo jednostavnije i brže, bez keša, platnih kartica i čekanja u redu! Kartica se kupuje na blagajnama garaža i parkirališta, kao i u poslovnicama Korisničkog servisa, po ceni od 650 dinara, a zatim se dopunjava kreditom u vrednosti do 9.990 dinara.

Parking servis“ je ponudio i mogućnost personalizacije kartice, pa se ona može dopuniti, osim na blagajnama i naplatnim stanicama, i elektronskim putem. Personalizacija kartice se obavlja na portalu „Parking servisa“, a njome korisnici ostvaruju i popuste od 5% ili 10% na vrednost uplaćenih sredstava.

„Parking servis“ je Pripejd parking karticom omogućio korisnicima da uštede svoje vreme, jer ne čekaju u redu ispred blagajne ili naplatne stanice, već samo ulaze i izlaze iz parking objekata prislanjajući karticu na ulazno-izlazni automat.

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima