Tuča kod beogradskog "Mek-drajva": Policija razdvajala ljude pred šalterom za porudžbinu (VIDEO)

Do incidenta je došlo u ponedeljak ujutru kod novobeogradskog Mekdonaldsa

  • 55

Burgeri i pomfrit bili su razlog kavge koji je jutros oko 4 sata posle ponoći probudio stanovnike Novog Beograda. Dva mladića sukobila su se u redu ispred Mek Donaldsa, a prisutni su jedva sprečili da njihovo glasno koškanje preraste u pravu tuču.

Do incidenta je došlo nakon festivala na Ušću kada je veći broj mladih svratio u Mek na rani doručak. Da li zbog ranih sati ili iz neznanja mnogi od njih poređali su se ispred drajv-in, dela koji je rezervisan za naručivanje iz automobila, sprečivši tako vozače da poruče hranu na za njih predviđenom mestu.

To je jednog od vozača razbesnelo.

- Šta je bilo, sad ćemo da regulišemo ovo! Je li ovo Mek-drajv, jeste Mek-drajv - vikao je mladić u beloj košulji i tada verovatno zatražio od prodavaca iza pulta da objasne ostalim kupcima da moraju da uđu unutra po svoju porudžbinu i oslobode pristup za vozače.

U jednom trenu postao je naročito neprijatan.

Mek Donalds tuča ispred MC drive Sukob ispred Mek Donaldsa Foto: Telegraf.rs

- Polomiću te kao pi*ku, majmune - viknuo je on, čini se na radnika Meka, dok su ga dve devojke sprečavale da se unese u vitrinu.

U sledećem trenu njih troje je zauzdavalo besnog mladića da se potuče sa drugim mladim muškarcem nasred ulice.

Spor je ubrzo rešila policija koja se tu pojavila i umirila situaciju.

Iz Mek Donaldsa su za Telegraf.rs potvrdili da je do kraćeg sukoba među njihovim mušterijama došlo.

- Tačno je da je došlo do rasprave gostiju na našem Drive In-u i naš radnik iz obezbeđenja je pokušao da smiri i reši situaciju, kada je naišla policijska patrola i nastavila dalje da se bavi tim slučajem. Naši radnici nisu pozvali policiju i nisu doživeli nikakvu neprijatnost - rekli su oni za Telegraf.rs.

Da policija nije imala mnogo posla, odnosno da je možda samo prisustvo organa reda smirilo strasti, ukazuje činjenica da iz MUP-a nisu imali informaciju o ovom događaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    26. avgust 2019 | 17:14

    Beograd kakav nikad nije bio, ovaj grad je postao psihijatrija i to ogromna psihijatrija

  • 534

    26. avgust 2019 | 17:33

    Nije grad za svakoga. Svi treba da ostanu tamo gde se osečeju dobro. Ako več sidju u grad treba da usklade svoje ponašanje sa zatečenim normama. Ako im to predstavlja prevelik napor, povratne karte uvek mogu da kupe.

  • ime

    26. avgust 2019 | 20:39

    Pa u pravu je ovaj što je izašao iz auta, valjda bi gamad trebalo da uđe unutra a ovi iz auta da naručuju iz auta. Gluposti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA