• 0

Završena prva faza radova na Carinskom terminalu u Bloku 43

"Parking servis" završio renoviranje šalter sale Carinske ispostave u Logističkom centru na Novom Beogradu

  • 0
Carinski terminal u Bloku 43

Foto: Telegraf.rs

Šalter sala Carinske ispostave Terminal Beograd na Novom Beogradu pretrpela je opsežnu rekonstrukciju. „Parking servis“, koji upravlja Logističkim centrom u kome se ispostava nalazi, za potrebe Carine rekonstruisao je prvi nivo ovog poslovnog prostora površine 224 m2. Radovi su trajali mesec dana, a Carina je sada dobila novu, veću, komfornu šalter salu i kancelariju sa 26 radnih mesta, kao i server sobu, prijemni prostor, kuhinju i dva toaleta.

Carinski terminal u Bloku 43

Foto: Telegraf.rs

Demontirani su stari podovi, pregrade, plafoni, skinute zidne obloge, uklonjene postojeće instalacije i nameštaj. Urađena je kompletna funkcionalna reorganizacija postojećeg prostora, ugrađena termoizoalcija u fasadne zidove, izrađeni novi podovi, plafoni, instalacija slabe i jake struje, postavljena LED rasveta. Ugrađen je i sistem ventilacije, koji ranije nije postojao, a koji sada doprinosi boljem kvalitetu vazduha u kancelarijama, kao i savremeni sistem klimatizacije prostora. Prizemlje je opremljeno novima nameštajem savremenog dizajna.

„Parking servis“, u čijim prostorijama se Carina nalazi, pri kraju je uređenja i drugog nivoa ove poslovne zgrade. Po završetku radova, bolje uslove će imati kako zaposleni Carine, tako i stranke koje svakodnevno završavaju carinske formalnosti u Carinskoj ispostavi Terminal Beograd.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima