• 0

Završena prva faza radova na Carinskom terminalu u Bloku 43

"Parking servis" završio renoviranje šalter sale Carinske ispostave u Logističkom centru na Novom Beogradu

  • 0
Carinski terminal u Bloku 43

Foto: Telegraf.rs

Šalter sala Carinske ispostave Terminal Beograd na Novom Beogradu pretrpela je opsežnu rekonstrukciju. „Parking servis“, koji upravlja Logističkim centrom u kome se ispostava nalazi, za potrebe Carine rekonstruisao je prvi nivo ovog poslovnog prostora površine 224 m2. Radovi su trajali mesec dana, a Carina je sada dobila novu, veću, komfornu šalter salu i kancelariju sa 26 radnih mesta, kao i server sobu, prijemni prostor, kuhinju i dva toaleta.

Carinski terminal u Bloku 43

Foto: Telegraf.rs

Demontirani su stari podovi, pregrade, plafoni, skinute zidne obloge, uklonjene postojeće instalacije i nameštaj. Urađena je kompletna funkcionalna reorganizacija postojećeg prostora, ugrađena termoizoalcija u fasadne zidove, izrađeni novi podovi, plafoni, instalacija slabe i jake struje, postavljena LED rasveta. Ugrađen je i sistem ventilacije, koji ranije nije postojao, a koji sada doprinosi boljem kvalitetu vazduha u kancelarijama, kao i savremeni sistem klimatizacije prostora. Prizemlje je opremljeno novima nameštajem savremenog dizajna.

„Parking servis“, u čijim prostorijama se Carina nalazi, pri kraju je uređenja i drugog nivoa ove poslovne zgrade. Po završetku radova, bolje uslove će imati kako zaposleni Carine, tako i stranke koje svakodnevno završavaju carinske formalnosti u Carinskoj ispostavi Terminal Beograd.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima