• 0

Pozajmite kišobran od "Parking servisa"

Kiša Vas je uhvatila nespremne i niste poneli kišobran od kuće? Ne brinite. „Parking servis“ svojim korisnicima pruža uslugu „pozajmljivanja“ kišobrana

  • 0

Na 14 parking objekata ovog preduzeća, korisnici imaju mogućnost da ostave depozit u iznosu od 300 dinara i dobiju kišobran na korišćenje. Po vraćanju ispravnog kišobrana deponovani novac im se vraća.

U garažama „Obilićev venac“, „Zeleni venac“, „Masarikova“, „Pionirski park“, „Vukov spomenik“, „Botanička bašta“, „Dr Aleksandra Kostića“ i na parkiralištima „Slavija“, „Milan Gale Muškatirović“, „Cvetkova pijaca“, „VMA”, „Ada Ciganlija”, „Donji grad“ i Međunarodni terminal vozači mogu da pozajme kišobran, samo uz ostavljanje osnovnih podataka, imena i prezimena, depozita u iznosu od 300 dinara i potpisivanje reversa.

Po obavljenom poslu, vratite se suvi, nepokisli, do garaže ili parkirališta na kome ste parkirali svoj automobil, razdužite kišobran i uzmete natrag ostavljeni novac.

Čuvajte kišobrane, koje je za ovu akciju obezbedio „Parking servis“, jer kako su Vama dobro došli, tako će poslužiti još nekome.

Možda ih šetajući gradom prepoznate. Imaju logo „Parking servisa“ i naziv ove akcije – „Pozajmi kišobran!“. Mi bismo to malo korigovali - Pozajmi I VRATI kišobran! Da mogu i drugi da ga, u slučaju potrebe, pozajme.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima