≫ 

Udes na Novom Beogradu: Momci hteli da pomognu povređenima u udesu, na njih naleteo drugi auto

U želji da pomognu povređenima, a zbog nepropisnog zaustavljanja, mladići su i sami povređeni

  • 34
Saobraćajna nesreća Foto: Čitalac Telegrafa

Dvojica mladića povređena su sinoć na Novom Beogradu kada su se zaustavila i izašla iz svojih kola, videvši drugu saobraćajnu nesreću.

Do nesreće je došlo na Bulevaru Mihajla Pupina, kada je vozač "golfa" sa podgoričkim tablicama izgubio kontrolu nad svojim vozilom, udario i iščupao semafor. 

U tom trenutku bulevarom je prolazio drugi "golf" u kome su bila dva mladića. Videvši nezgodu, mladići su izašli iz svojih kola, kako bi proverili ima li povređenih. Ipak, oni su se zaustavili nepropisno. U tom trenutku na njih naleće "astra". 

Saobraćajna nesreća Vozač golfa izgubio je kontrolu Foto: Čitalac Telegrafa

Povređen je momak na zadnjem sedištu "golfa". On je zadobio povrede vrata, dok je drugi mladić, koji je stajao ispred kola, pretrpeo povrede glave, nogu i grudnog koša. Na prvi pogled lakše povrede, ali se čeka kompletna dijagnostika.

U želji da pomognu povređenima, a zbog nepropisnog zaustavljanja, mladići su i sami povređeni.

Saobraćajna nesreća Foto: Čitalac Telegrafa
Saobraćajna nesreća Foto: Čitalac Telegrafa
Saobraćajna nesreća Foto: Čitalac Telegrafa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    5. oktobar 2019 | 09:10

    Eee toje veliki problem u srbiji pijani voze ne postuju nikoga ja prolazim pola evrope alimeje stra da prodjem groz beograd takose se vozi jos samo u indiji toje opsta sramota

  • Veteran

    5. oktobar 2019 | 11:16

    Ulica osvetljena, auto ima svetla, i ovaj mamlaz sa Astrom se zakuca u kola koja stoje, oduzeti trajno dozvolu vozaču Astre, teški papci voze, sačuvaj nas bože..

  • Ris

    5. oktobar 2019 | 10:58

    Kakve su ovo gluposti. Vidiš auto koji stoji, ti ga udarš, zašto? pa nije propisno stao!!!! To znači da su udarili ovaj golf koji je udario u semafor, bio bi vozač golfa kriv jer nije propisno udario semafor tako da ne ometa saobraćaj. Vozači imajte to na umu kada vam se nedaj Bože desi udes, uradite to po propisima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA