• 41

Kako je Beograđanin sa audijem završio kad se bahato parkirao i blokirao kontejnere

Ovo je dobra lekcija za sve bahate vozače

  • 41

Gužve u saobraćaju nisu jedino što nas izluđuje na ulicama prestonice. Na prvom mestu su ipak - bahati vozači. 

Stanarima Rakovice dozlogrdilo je ponašanje jednog takvog vozača koji se parkirao tik uz kontejnere, pa su mu baš lepo održali lekciju. Budući da zbog njegovog "audija" nisu mogli da priđu kontejnerima, smeće su bacili pravo na kola. 

"Pametno, samo bih ja to podigla na malo viši nivo - polila ga ubuđalim jogurtom, prokislim sirom ili kiselim kupusom, nađe se uvek nešto tako smrdljivo ko što je on."

"Dobro da mu neka kesa nije probila šoferku. Inače bi mu se audi pretvorio u kontejner al bukvalno. Ako je naučio lekciju dobro je..."

Ovako glase neki od komentara na tviteru, gde je fotografija i objavljena. A šta vi mislite o ovom potezu? Napišite nam u komentarima. 

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Bole

    Bravo.Ja obicno prospem jogurt i podignem brisace.Ili ako vidim da je blizu onda ga malo zaplasim s obzirom da imam 2 metra i 120kg.Tad ne budu tako bahati i jaki.

  • dada

    Dozivotna robija za gospodina koji je ovako parkirao

  • 11

    Pokusavam da skapiram zasto je ovo toliko veliki problem pa da se ovo radi? Sta ne mozete da udjete u kontejner jer vam smeta automobil? Kad ovako negde neko parkira znas da nece dugo i da je morao negde. Svima nam se desilo da smo zurili nesto negde da obavimo pa smo na koju minutu negde ostavili auto gde bas i ne bi trebalo.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima