• 45

Ne divljam, vozim dinamično?! Traži se ovaj mercedes koji jurca Beogradom. Ako ga vidite, reagujte

To je objavio Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja, pozivajući sugrađane da reaguju i prijave ga

  • 45

Crni, odnosno tamno sivi "mercedes" E serije traži se zbog divljanja poslednjih nekoliko dana na prestoničkim ulicama, objavio je Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja na svom Tviter profilu.

Poslednjih nekoliko dana na ulicama Beograda pojavio se "mercedes" koji više nego bahatom vožnjom po prestoničkim ulicama možda čak i izaziva policiju. To je objavio i Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja, pozivajući sugrađane da reaguju i prijave ga.

- Traži se crni-tamno sivi "mercedes" E serije koji ovih dana divlja po Beogradu, i postavlja snimke divljanja na društvene mreže. Ako vidite takav automobil u bahatoj vožnji, probajte da zapamtite registarski broj i odmah pozovite 192 - napisao je Okanović.

Okanović kaže da je motiv za ovakvu njegovu poruku pre svega taj što se radi o vozaču koji snima divljačku vožnju i sve to objavljuje na društvenim mrežama.

- Postoji grupa na Instagram profilu u kojoj se objavljuju ti snimci. Reč je o grupi "Ne divljam, vozim dinamično". Ne zna se da li preuzima samo video zapise ili su to zaista njegovi - rekao je Okanović.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Svi ostali su blede kopije!!! (@nedivljamvozimdinamicno) on

Kako je dodao, većina korisnika društvenih mreža uznemirena je zbog ovih snimaka, i traže da se što pre ispita šta se zaista dešava, odnosno da se taj vozač privede.

Možda u prilog teoriji da je reč o nekome ko samo preuzima snimke govori i činjenica da oni nisu nastali isključivo u "mercedesima" već i u drugim vozilima, poput "audija", "subarua"... Neki od haštagova na snimcima, osim "ne divljam, vozim dinamično" su i drunkdriving (vožnja u pijanom stanju), nofear (bez straha) ili crazydriver (ludi vozač)...

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Svi ostali su blede kopije!!! (@nedivljamvozimdinamicno) on

Jedan takav snimak osvanuo je i pre nekoliko dana, kada je vozač za manje od minuta napravio nekoliko saobraćajnih prekršaja u Ulici Vojislava Ilića.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ime

    A zašto ne ugasimo taj insta profil prijavama??

  • Сремац

    Отимајте му кола и дозволу осакатиће неког....

  • DLZ

    Citav grad pod kamerama...Jel smo mi porefki obveznici to platili neke polovne kineske,pa zato nisu u funkciji...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima