• 0

Šesta sezona "Eko-kviza" JKP "Gradska čistoća" počinje sutra: Vredne nagrade za najbolje osnovce

Šesta sezona "Eko-kviza" počinje u petak, 29. novembra u 9.30 časova u prostorijama direkcije JKP "Gradska čistoća"

  • 0

Svečano otvaranje šeste sezone "Eko-kviza" održaće se u petak, 29. novembra 2019. godine sa početkom u 9.30 časova u prostorijama direkcije JKP "Gradska čistoća" u Ulici Mije Kovačevića br. 4.

Osnovne škole koje će se takmičiti 29. novembra su OŠ "Živomir Savković", OŠ "Đura Jakšić", OŠ "Petar Kočić" i OŠ "Banović Strahinja". Cilj "Eko - kviza" je podizanje nivoa svesti osnovaca o značaju životne sredine i nivoa informisanosti o reciklaži i ekologiji.

Takmičenja će biti održavana petkom u prostorijama direkcije JKP "Gradska čistoća" u Ulici Mije Kovačevića br. 4. Ispred svake škole nastupa ekipa od četiri člana i to po jedan učenik petog, šestog, sedmog i osmog razreda.

Za najbolje učesnike "Eko-kviza" JKP "Gradska čistoća" obezbedila je vredne nagrade, a najbolja škola predstavljaće Grad Beograd na narednom republičkom takmičenju koje će se održati u maju 2020. godine.

Od ove sezone u saradnji sa izdavačkom kućom Klet, svim učesnicima u Eko-kvizu poklonićemo i priručnike o zaštiti životne sredine.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima