≫ 

Muškarac teško ranjen u pucnjavi na brodu kod Ušća: Tokom noći još dve osobe upucane u noge

Incident se dogodio u 05:49 na brodu Sava na Ušću

  • 1

Muškarac star 49 godina ranjen je u 05:49 na brodu Sava na Ušću iz vatrenog oružja. On je sa teškim povredama prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Kako su za "RTS" naveli iz Urgentnog centra, osim ovog slučaja ranjavanja vatrenim oružjem, tokom noći su se dogodila još dva, na različitim lokacijama u gradu, a obe osobe ranjene su u noge.

Sinoć u 20:04 devojka stara 19 godina teško je povređena kao pešak u ulici Tošin bunar i takođe prevezena u Urgentni centar.

Tokom noći dogodilo se još pet saobraćajnih nesreća u kojima nije bilo teže povređenih.

Ekipe Hitne pomoći obavile su 86 intervencija, od kojih 21 na javnom mestu. Za pomoć su se javljali srčani bolesnici i pacijenti sa povišenim pritiskom i bolom u grudima.

Video: Ranjen poznati advokat, napadač ušao u njegovu kancelariju i pucao mu u stomak

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Martin

    1. decembar 2019 | 08:58

    Ministre zar ti juče nisi rekao da smo bezbezdni ? Ti izasao juce ujutru na brifing kad gle 2 ranjavanja u toku dana i noći . . . Lepa bezbednost. Kažite mi kako je moguće da neko ide naoružan gradom kad imate onoliko namrštenih policajaca u džipovima koji tobože sve kontrolišu . . . ? A pa ja ću vam reći oni sirotinju kontrolišu i cimaju ,a ove vaše navijačko-značkaroške brigade ipak ne ? Bravo Beograde bezbedni grade . . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA