• 13

Majka nestalog Uroša o 3 dana potrage: Moje dete je normalno, u čamcu nađene ove netaknute stvari

Privatna potraga traje od početka, danas se priključuje žandarmerija

  • 13

U noći između 6. i 7. decembra porodica Uroša Radosavljevića poslednji put se čula sa svojim 23-godišnjim članom. Mladić je, prema svedočenju majke Vere, otišao na Dunav u Vinči u ribolov i od tada mu se gubi svaki trag.

Kako je sada kazala za Telegraf.rs značajnih promena nema, sem da će se tokom dana i Žandarmerija uključiti u potragu.

-  Upravo idem iz MUP-a u 29. novembra, mislim da će u toku dana biti uključena i žandarmerija u potragu. Mi i dalje privatno tražimo i još ništa ne nalazimo - kazala je majka podsećajući javnost da je još ranije pronađen samo čamac.

U njemu su, kako nam je otkrila, baterijska lampa, hrana i piće ostali netaknuti.

- Telefoni su nedostupni od petka oko 23.40 časova. Iz kuće je izašao oko 21.30. Na Dunav je izašao oko 22 časa, da lovi ribu - ponavlja majka navodeći da je njen sin rođen trećeg dana Božića loš plivač, te da nema predstavu šta mu se moglo desiti.

- Uroš se ne bi mnogo udaljavao od kopna. Da je ispao iz čamca, pokušao bi da se vrati. Takvih tragova na čamcu nema. Čamac je izveštačen - navodi dokaze koji izostaju za bilo kakvu sumnju.

Sama odgovara na pitanja koja bi joj mogla biti postavljena, da odagna crne slutnje.

Nema neprijatelja, nema dugovanja. Nije narkoman, nije alkoholičar, nije bio u mutnim radnjama, dete je sasvim normalno iz zdrave porodice - priča Vera.

Podsetimo, mladić je na sebi u trenutku nestanka imao teget duksericu sa kapuljačom. Visok je oko 180 centimetara i mršav je. Svi koji imaju informacije o nestanku mole se da pozovu 062/507-201, ili prijavite u najbližu policijsku stanicu.

Video: Kidnapovani Petar bezbedno vraćen kući

(B. P.)

Komentari

  • Милош

    Невероватан је број родитеља који мисле да се њихова деца не дрогирају, пију, коцкају, немају дугове, а исто тако забрињавајућ проценат тих младих који све то раде, из год.у годину све их је више и више. Тужно али истинито.

  • ...

    Daj boze da gresim ali... Dunav je to

  • Dragana

    Pustila dete koje je los plivac na Dunav nocu?aj vazi..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima