Posuto 200 tona soli: Zbog prvog snega u Beogradu sve javne službe u pripravnosti

Vesić je istakao da je Grad ove godine skoro potpuno obnovio mehanizaciju za čišćenje snega tako da je sve spremno za padavine

  • 0
Goran Vesić Foto: Facebook/Горан Весић

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić saopštio je danas da je JKP "Beograd put" zbog prvog snega koji pada na teritoriji čitavog Beograda, u trećem stepenu pripravnosti, a da su Putevi Srbije, koji održavaju auto-put i državne puteve na teritoriji grada, u drugom stepenu pripravnosti.

- JKP "Beograd put" na terenu ima 61 veliki kamion, 22 mala kamiona i 15 utovarnih mašina na kojima radi 208 ljudi. Putevi Srbije na teritoriji Beograda rade sa 9 velikih kamiona, 6 putara i 6 utovarnih mašina na kojima je 48 ljudi - napisao je Vesić na Fejsbuku i dodao da je posuto oko 200 tona soli od 15.000 tona koliko je trenutno na stanju.

Vesić je istakao da je Grad ove godine skoro potpuno obnovio mehanizaciju za čišćenje snega tako da je sve spremno za padavine.

Zamenik gradonačelnika je objavio i fotografije mehanizacije koja je spremna da obezbedi prohodnost u Beogradu.

- Prestanak padavina očekuje se u narednih nekoliko sati. Grad je ove godine skoro potpuno obnovio mehanizaciju za čišćenje snega tako da smo spremni za padavine - napisao je Vesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA