• 14

Uručena rešenja za novih 60 komunalnih milicionera u gradu

Reč je o 12. klasi komunalnih milicionera koji su prošli desetonedeljnu obuku i uspešno položili završni ispt i ispunili uslove za rad u komunalnoj policiji grada Beograda

  • 14

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i načelnica Gradske uprave Sandra Pantelić uručili su danas rešenja za prijem 60 komunalnih milicionera u Sekretarijat za poslove komunalne policije.

Reč je o 12. klasi komunalnih milicionera koji su prošli desetonedeljnu obuku i uspešno položili završni ispt i ispunili uslove za rad u komunalnoj policiji grada Beograda.

Vesić im je čestitao na izboru zanimanja i dodao da su u Gradskoj upravi veoma zadovoljni time što će dobiti još komunalnih milicionera.

Praktično od danas će biti novih 60 komunalanih milicionera na ulicama grada, ukupno će ih biti 330 i to je najveći prijem od osnivanja komunalne policije, rekao je Vesić na prijemu novih milicionera upriličenom u Skupštini grada.

Goran Vesić

Vesić im je čestitao na izboru zanimanja i dodao da su u Gradskoj upravi veoma zadovoljni time što će dobiti još komunalnih milicionera - Foto: Beoinfo

Sledeće godine, kaže, predviđen je prijem još 150 novih milicionera koji će proći obuku tako da će u komunalnoj policiji do kraja iduće godine biti skoro 500.

- Veći broj njih nam omogućuje da na bolji način, brže i efikasnije rešavamo komunalne probleme u gradu - rekao je Vesić .

Istakao je da je milion evra opredeljno za novi softver i da će svi biti rađeno elektronskim putem.

Zamenik gradonačelnika je rekao da su za njih planirane nove uniforme, da uskoro stižu vozila za kontrolu nepropisnog parkiranja...

Goran Vesić

Uručivanje rešenja - Foto: Beoinfo

On kaže da komunalna policija održava red u gradu i da se suočava sa velikim problemima.

- Važni ste nam jer uvodite i održavate komunalni red u gradu i radite odgovoran posao. Zato ćete imati podrsku od nas i čvrsto ćemo stajati uz vas. Siguran sam da ćete ovaj posao raditi dobro i odgovorno i da predstavljati u najboljem svetlu - rekao je Vesić.

Načelnik komunalne policije Beograda Ivan Divac rekao je da takođe očekuje da komunalni policijaci obavljaju poslove na najbolji mogući način.

- Izmenama zakonskih propisa i nabavkom softvera, vozila i uniforme značajno će vam biti olakšan rad - rekao je Divac i zahvalo predstavncima MUP-a na organizovanoj obuci za njih.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIN LEVČANIN

    Nova brigada koja živi od tudje muke i bez rada

  • Lord

    I jos se hvale, o Boze...

  • SrbskiBek

    U srbiji cveta jedino "leba bez motike" Polu pismeni odlaze na "drzavne jasle" ..a sela nam pusta !!! Zar nije bilo bolje da su im dodelili po kucu sa 50 ovaca ili 2.3 krave...pa da posteno zaradjuju za hleb!!!???

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima